Jak skončí Leošův kostým z hovězího? Dostanou ho psi z útulku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Jak skončí Leošův kostým z hovězího? Dostanou ho psi z útulku!

Cena masa na kostým činila necelé tři tisíce korun.
Cena masa na kostým činila necelé tři tisíce korun. (Aha! – David Kundrát, TV Nova)

Kostým z 25 kilogramů syrového masa, se kterým moderátor Leoš Mareš (34) vystoupil ve včerejším díle Talentmanie, nevyplní volné místo v moderátorově skříni. Čeká ho jiná budoucnost – sežerou ho psi. „Všechno maso dostane bratislavský psí útulek. Byli moc rádi,“ napsal nám těsně před přenosem Leoš, který se nejdříve zalekl, když v pátek své originální šaty spatřil. Přesto si je včera po vzoru zpěvačky Lady Gaga oblékl.

Samotné návrhářky z butiku E.daniely vyslovily přání, aby se maso věnovalo nějakému útulku, a Leoš Mareš ho splnil. Šaty z hovězího pupku se vyráběly dva dny před přenosem.

Samotné maso stálo 2700 korun. „Cena šatů je však výrobním tajemstvím. Mohu jen prozradit, že to maso je na tom to nejlevnější,“ řekla deníku Aha! jedna z návrhářek Eva Janoušková.

Kdo tedy kostým ze syrového masa uhradil? Televize Nova ani produkce Talentmanie rozhodně ne. „Tohle není v naší režii, my jsme jenom Leošovi umožnili, že může v tomto kostýmu vystoupit v Talentmanii,“ uvedla tisková koordinátorka projektu Lucie Juráčková.

„Šlo o předmět sázky mezi Leošem Marešem a Alešem Hušákem (ředitelem Sazky), takže je zřejmě jen na nich, jak si rozdělí financování kostýmu,“ řekla deníku Aha! tisková mluvčí Novy Michaela Fričová.

Psi z útulku se mohou těšit na chutnou zásilku...

Aleš Hušák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.