Vánoční koncerty v Lucerně - Na Vondráčkovou je už vyprodáno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vánoční koncerty v Lucerně - Na Vondráčkovou je už vyprodáno!

 (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Zatímco vstupenky na vánoční koncert Ivety Bartošové (44) nikdo nechtěl a vystoupení v Lucerně muselo být zrušeno, Helena Vondráčková (63) může jásat. Její vánoční show je už dávno vyprodaná. A to včetně megadrahých lístků za 5000 korun!

„O lístky na koncert Ivety Bartošové bohužel nebyl takový zájem, jak se předpokládalo, a proto byl zrušen,“ řekl deníku Aha! zdroj z Lucerny. Ostatní zpěváci se ale těší velkému zájmu. Helena Vondráčková a Michal David (50) hlásí vyprodáno! „Už přes tři týdny je koncert vyprodaný s počtem 4600 lístků, z nichž je sto dvacet speciální červená vstupenka za pět tisíc. Ta umožňuje vstup i na zvukovou zkoušku a raut před koncertem,“ prozradil deníku Aha! manažer a manžel Heleny Vondráčkové Martin Michal.

„Na našem vánočním turné jsme museli v každém městě přidat další koncert, takže jsou denně dva. A to i v Praze ve Státní opeře, který dokonce bude vysílat na Štědrý den Český rozhlas,“ raduje se Lucie Bílá a důvod ke spokojenosti má i Michal David. „Je to můj první vánoční koncert, tak jsem se snažil, aby to stálo za to! Fanoušci se mohou těšit i na speciální vizuální efekty a při odchodu dostanou jako pod stromeček mé vánoční CD,“ těší se Michal David poprvé do vyprodané Lucerny.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.