Kateřina Kornová z Ordinace: U soudu chci být sexy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kateřina Kornová z Ordinace: U soudu chci být sexy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nová hvězda »novácké« Ordinace v růžové zahradě 2 Kateřina Kornová (43) odjela zapomenout do lázní a při té příležitosti dokázala, že starosti a válka s expřítelem se na jejím pevném a vnadném těle nepodepsaly!

Po dramatickém rozchodu s policistou Tomášem Rotbauerem prý byla tak vyčerpaná, že se synem Filipem odjeli nabrat energii do luxusního spa resortu Tree of Life v Lázních Bělohrad. Možná i před soudním sporem, který ji čeká. Na bývalého partnera totiž podala žalobu pro stalking – obtěžování a pomluvu.

„Vypnula jsem telefony a relaxovala. Odpočívala jsem na kosmetice, masáži nebo v bahenním zábalu. S Filipem jsme plavali nebo leželi ve vířivce. Naprostá pohoda,“ prozradila Kornová, která má i ve svých 43 letech postavu, kterou by jí mohly závidět o generaci mladší modelky. „Mám osobní trenérku ve fitku, chodím na pilates. Myslím, že je důležité si na sebe udělat čas. Občas zajdu na kosmetiku a také je dobré investovat do krémů. Důležité je odpočívat i fyzicky, jít si zaplavat, do sauny. Člověk je potom jak znovuzrozený,“ dodala Kornová.

Stálého partnera od rozchodu zatím nemá. „Mám dvě děti, jsem zvyklá s nimi žít, ale lásku k životu potřebuju. Přála bych si člověka, který má charakter a za kterého se nebudu stydět,“ říká Kornová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.