Boudová, Kornová a Benešová: Útěk do divočiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Boudová, Kornová a Benešová: Útěk do divočiny!

Nela Boudová, Lucie Benešová a Kateřina Kornová chystají útěk do divočiny.
Nela Boudová, Lucie Benešová a Kateřina Kornová chystají útěk do divočiny. (giganti.cz)

Nelu Boudovou, Kateřinu Kornovou a Lucii Benešovou spojuje vášeň pro dobrodružství. Rozhodly se tedy vyrazit na prázdniny do divočiny.

Nela s Lucií se rozhodly, že stráví prázdninovou dovolenou v Chorvatsku na místě, kde není nic, co známe z civilizovaného světa, ani elektřina. Pro podobné dobrodružství se rozhodla i Kateřina Kornová. U ní ale nejde jen o touhu po adrenalinových chvilkách v oblíbené české přímořské destinaci. Trápí ji velké bolesti zad, a tak ji doktoři doporučili plavání, kterého si tam asi užije až až.

Půvabné herečky to prozradily na výstavě Doba ledová - Giganti na pražském Výstavišti, kde je k vidění celkem 17 kopií prehistorických zvířat. Stejně jako všechny návštěvníky, i je zaujala kopie lva jeskynního požírajícího mršinu.

„Jsem sice Lev, ale takhle bych si to ve svém životě tedy nepředstavovala,“ komentovala hrůzostrašný výjev Lucie Benešová. Dalši kousky, jako třeba tygra šavlozubého, mamuta či obří gorilu, je v Křižíkově pavilonu možné vidět do konce školního roku, pak se výstava přestěhuje do pražské Melantrichovy ulice...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.