První koncert Bartošové! Ladislav Štaidl: Iveta už nemůže mít úspěch! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

První koncert Bartošové! Ladislav Štaidl: Iveta už nemůže mít úspěch!

Iveta Bartošová se ve čtvrtek svého oblíbence nedočkala.
Iveta Bartošová se ve čtvrtek svého oblíbence nedočkala. (Aha! – Martin Hykl, Mojmír Krecl, Alexandr Malachovský)

Otec Ivetina syna Artura (14) Ladislav Štaidl (65) expřítelkyni prorokuje, že už nikdy nebude slavná jako dříve! Přestože se o to sama zpěvačka právě snaží s novým turné, které odstartovalo ve čtvrtek v Ostravě.

„Nikdy už se nevrátí na té úrovni, kterou to mělo dřív,“ řekl v pořadu Frekvence 1 s tím, že nejdůležitější je tým kolem Ivety Bartošové. Ten opravdu kvalitní, který jí sežene dobré texty, písničky, ale i marketing a produkci, stojí příliš peněz, kterých se zpěvačce nedostává. Nepřímo se tak navezl do jejího týmu kolem skladatele Jarka Šimka.

Zapravdu mu mohou dát následující fakta: Plánovaný koncert v Rokycanech byl kvůli nezájmu lidí zrušen. Ani čtvrteční koncert v Ostravě nebyl do posledního místa vyprodán.

A nedorazil na něj ani nejočekávanější host, místní rodák Jarek Nohavica. „Pan Nohavica nám nadšeně slíbil, že se staví, ale asi mu to nevyšlo,“ krčí rameny manažer zpěvačky Martin Wolf.

Proč změnil své rozhodnutí, Nohavica na dotaz nekomentoval. Co ale vůbec ostravského barda na popové princezně tak láká? Pojí je jakési tiché přátelství, které začalo v době, kdy se Bartošová léčila ze svých závislostí v psychiatrické léčebně v Kroměříži. „Tehdy mi napsal krásný dopis. Moc mi pomohl, povzbudilo mě to,“ svěřila se Bartošová.

Té se čtvrteční start turné povedl. Lidé aplaudovali programu se stínovým divadlem, nejvíc je ale překvapil její zjev a hlavně hlas. „Už to má zpátky v hrdle, žádná faleš, zvládne i největší výšky!“ radovali se její obdivovatelé, mezi nimi i vlastní maminka a bratr s dcerami. Po vystoupení zpěvačka uspořádala i autogramiádu.

Ladislav Štaidl

Jaromír Nohavica

Bartošová propadla ve Slavíkovi!

Poslední naděje na výborné umístění v letošním Českém slavíku je tatam! Podle včera ohlášených předběžných výsledků se totiž Iveta Bartošová nedostala ani do první desítky zpěvaček. Kromě ní stejný osud potkal i Věru Špinarovou, do finále se dostala naopak nově Marta Jandová.

Hlasování poběží ještě patnáct dní, ale šanci na zlepšení má Iveta mizivou. „Iveta usilovně pracuje až poslední tři měsíce, předtím celý rok nevystupovala. Pokud ale zůstane dál takhle pracovitá a kreativní, jako je teď, příští rok ve Slavíkovi může uspět,“ míní její skladatel Jarek Šimek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.