Pohádkový princ Pavel Trávníček (59) - Divadlo mu zkrachovalo, přesto... Žije si jako král - nový Rolls Royce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohádkový princ Pavel Trávníček (59) - Divadlo mu zkrachovalo, přesto... Žije si jako král - nový Rolls Royce!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pohádkový princ »na vejminku« ale umí žít! Před pár lety se herec a principál Pavel Trávníček (59) potácel nad propastí krachu a kvůli penězům jeho společnost dokonce vykopli z pronájmu v divadle Illusion. Tehdy všechno nasvědčovalo tomu, že už se nezmátoří. Omyl! Dnes se Trávníček chlubí veteránem značky Rolls Royce za víc než milion korun. A drandí s ním po pražském »Václaváku«!

Se svou chloubou se herec ve společnosti své vyvolené, mladé herečky Moniky Fialkové, vydal na projížďku do samého centra Prahy. „Podařilo se mi nachytat Trávníčka na Václaváku v bílém Rolls Roycu. Moji známí mi pak říkali, že se jim chlubil, že si ho přivezl z Anglie,“ svěřil deníku Aha! všímavý čtenář s tím, že herec své partnerce zastavil u stánku se zmrzlinou.

„To auto jsem si přivezl asi před měsícem. Jeli jsme pro něj až za Londýn. Je to ročník 1968, od druhého majitele a ve výborném stavu. Jsem za něj moc rád, mám radost jako malý kluk,“ potvrdil informace samotný Trávníček, který od té doby veterána vyvětral hned několikrát. „Všude, kam přijedeme, budí velkou pozornost. Každý se na něj ptá,“ chvástá se hrdý majitel a obyvatel Mnichovic u Prahy, kterého nejvíc proslavily pohádky Tři oříšky pro Popelku či Třetí princ.

Vzhledem k Trávníčkovým nemalým finančním problémům z nedávné doby se ale nabízí otázka, kolik Trávníčka splnění jeho dávného snu vlastně stálo. „No za tu cenu bych si tady možná pořídil nový mercedes,“ mlžil pohádkový princ »v důchodu« s tím, že se cena přiblížila milionu korun. „Rozhodně toho nelituji. I když ten volant vpravo mi teda dělá pořád problémy. Nehledě na to, že se v něm dá jezdit, jen když neprší a nefouká,“ vypočítává nevýhody bílého fešáka Trávníček.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.