Stále krásný sex symbol Raquel Welch slaví 70 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Stále krásný sex symbol Raquel Welch slaví 70 let!

Raquel Welch
Raquel Welch (EPA, ČTK)

Neuvěřitelnou sedmdesátku dnes slaví sexuální symbol 60. let minulého století Raquel Welch. Americká herečka, jejíž tělo učarovalo milionům mužů, vypadá dobře i dnes.

Pánové si při vyslovení jejího jména jednomyslně vybaví pravěkou krásku v bikinách ze zvířecí kůže, kterou ztvárnila v 26 letech ve filmu Milion let před Kristem. Krásná ňadra, ladné boky a pohled šelmy – který muž by odolal? Natočila pak desítky filmů jako western Bandolero! nebo komedii Zvíře, kde ji coby kaskadérku opakovaně posílal do nemocnice kolega Jean-Paul Belmondo (77).

V osobním životě se jí zas tak moc nedařilo. Vdala se hned čtyřikrát, ale ani jeden vztah nevydržel. Poslední manželství skončilo před dvěma lety. Po čtyřicítce Raquel rolí ubylo a věnovala se obchodu. Prostřednictvím knih a videí radila ženám, jak si udržet krásu, navrhovala vlastní kosmetiku a ještě letos v červnu, krátce před sedmdesátkou, fotila reklamy na sluneční brýle. Je stále žádaná, a přitom realistka, která netají svůj věk.

Film Milion let před Kristem z ní udělal sexuální idol.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.