Takhle kouří Paris Hilton | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Takhle kouří Paris Hilton

Fotografie
Fotografie (internal)

Sexy blondýnka a dědička hotelového impéria Paris Hilton (29) se nemůže vzdát jedné ze svých vášní – kouření marihuany. Teď jí za to hrozí, že dopadne stejně jako Lindsay Lohan (24) a půjde na nějakou dobu za mříže.

Paris Histon chodí krásně oblékaná, učesaná a s dokonalým make-upem. Působí proto jako pěst na oko, když mezi své sexy rtíky Paris zastrčí marihuanového jointa. Dědička hotelového impéria však hulení této návykové látky zbožňuje natolik, že jí ani nevadí, když ji u toho čas od času nějaký ten paparazzi zvěční.

Časem jí ale možná začne obtěžovat policie. Ta už si na Paris několikrát kvůli držení návykové látky došlápla. Nedávno ji zadržela policie v JAR hned po jednom ze zápasů fotbalového mistrovství světa a naposledy se málem odporoučela do cely na Korsice. Protože jí ale celníci nenašli v jedné z luxusních kabelek víc než gram, marihuanu ji zabavili, zničili a Hilton propustili na svobodu dokonce bez pokuty. Policii ale pomalu začíná docházet trpělivost…

ČTĚTE TAKÉ:

Rihanna si chtěla »zahulit trávu«! Hned se pakovala z hotelu...

Paris Hilton v Jižní Africe: Zatkli ji za kouření »trávy«! Vinu na sebe vzala její kamarádka...

Paris Hilton: Usmíření s dědečkem! Chce jen jeho peníze?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.