Vladimír Dlouhý: Tajná svatba před smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vladimír Dlouhý: Tajná svatba před smrtí!

Vladimír Dlouhý
Vladimír Dlouhý (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Herec od Pánaboha a nezapomenutelný student Petr z pohádkové Arabely Vladimír Dlouhý (†52), který v neděli podlehl rakovině žaludku a slinivky, nezemřel jako starý mládenec! Přestože si to většina diváků i jeho hereckých kolegů myslí! Před smrtí si totiž tajně vzal svou životní partnerku a matku synů Honzíka (3) a Jirky (3), herečku Petru Jungmanovou (38)!

Prozradila to před Vladimírovou smrtí jeho maminka, někdejší slavná československá házenkářka za Spartak Praha, paní Alena Dlouhá. To bohužel ještě netušila, že staršího syna přežije. „Oběma synům už nějaký čas schovávám výstřižky článků, které o nich vyjdou, a ukládám je do speciálních pytlíků. Ten starší se teď navíc oženil a jeho paní je také herečka, takže té jsem pytlíček rovněž zřídila,“ prořekla se paní Alena v nedávném vydání rozhlasového pořadu Tobogan.

Jinou věc ale geniální herec nestihl. Už o víkendu se měl totiž po dlouhých třiceti letech setkat se svojí partnerkou ze seriálu Arabela, herečkou Janou Nagyovou (51). „Plánovanou schůzku už nestihneme. Všechno pro mě skončilo,“ řekla deníku Aha!.

Zdrcená vdova Petra včera zařizovala poslední rozloučení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.