VIDEO Sexy Shakira zapózuje fotbalistům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO Sexy Shakira zapózuje fotbalistům

Kolumbijská sexy dračice Shakira.
Kolumbijská sexy dračice Shakira.

Fotbaloví fanoušci už odstřihávají metr do zahájení fotbalového mistrovství světa. A mohou se těšit dvojnásob. Hymnu pro MS nazpívala krásná kolumbijská zpěvačka Shakira, které si tak budou užívat možná více než své fotbalové favority.

Nejen přímými přenosy utkání či sestřihy, ale také klipy, rozhovory a záplavou fotografií sexy dračice Shakiry bude plné mistrovství světa ve fotbale. Už nyní si mohou její i sportovní fanoušci užívat hymnu pro tuto mimořádnou událost Waka Waka (This Time for Africa nebo Esto es Africa!).

Hymna MS ve fotbale v Jižní Africe

Hymna se premiéry naživo dočká 11. července. Se Shakirou jí připravila africká skupina Freshlyground. Písnička v sobě spojuje kolumbijské rytmy a africké kytarové umění. Shakira si navíc v refrénu, v dobrém slova smyslu, půjčuje nápad jednoho kamerunského nápěvu, který proslavila kapela Golden Voices.

„Jsem ráda, že se tahle písnička stala součástí šampionátu,“ řekla k tomu zpěvačka. „Tahle akce spojuje všechny národy, je to celosvětové sportovní vzrušení, nehraje tu roli národnost, náboženství nebo rasa. Je to ukázka možnosti, jak všechny sjednotit. Právě o tom je tahle skladba.“

Shakira se navíc stala ambasadorkou kampaně 1GOAL, kterou založili Rania Al Abdullah (královna Jordánska) a prezident federace FIFA Joseph S. Blatter. Ta si vzala za úkol podporu celosvětového vzdělávání. Shakira se tím zavázala, že pomůže v masivní kampani, která má za úkol pomoct získat vzdělání 72 miliónům dětí z celého světa. „Je to prostě moje srdeční záležitost.“

Plakát k mistrovství s krásnou zpěvačkou

Kromě vystoupení na závěrečné oslavě šampionátu se Shakira objeví hned na úvodním večeru. Má být jednou z hvězd oficiálního FIFA World Cup "Kick-off Celebration" 10. června v Johannesburgu na Orlando stadionu.

Autor Jan Exner

Foto ara

Video Youtube.cz

07.05.2010, 10:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.