Honza Musil: Děsivé rodinné tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Honza Musil: Děsivé rodinné tajemství!

Honza Musil našel ve svém Jakubovi (vlevo) partnera i mužský vzor pro své dvě dcery.
Honza Musil našel ve svém Jakubovi (vlevo) partnera i mužský vzor pro své dvě dcery.

Porazil rakovinu, přiznal se k tomu, že je gay... Jenže život zasadil moderátorovi Janu Musilovi (42), který se proslavil v nováckém pořadu Áčko, další krutou ránu, o níž mlčel. Až do teď.

Porazil rakovinu, přiznal se k tomu, že je gay... Jenže život zasadil moderátorovi Janu Musilovi (42), který se proslavil v nováckém pořadu Áčko, další krutou ránu, o níž mlčel. Až doposud.

Teď se ale rozhodl odhalit jedno ze svých největších životních traumat celému světu. V časopisu Pestrý svět se přiznal k tomu, že přišel o bratra Petra. Ten totiž »nevydýchal« Honzův comming-out a nechal ho v těžké životní situaci úplně samotného.

V době, kdy si slavný moderátor uvědomil, že ho přitahují muži a že se svou manželkou žít nechce, měl už dvě dcery. Ty doplatily nejvíc na postoj Honzovy rodiny, která ho kvůli sexuální orientaci prakticky vydědila. Nejvíc ho ovšem mrzí, že díky přiznání přišel i o bratra, a tak jeho dcery Lucie (25) a o pět let mladší Veronika přišly v jednom momentě jak o babičku a dědečka, tak především o strýčka. „Nejvíc mě mrzí, že v rodině pro moje dcery nebyl nikdo, kdo by fungoval jako mužský vzor, jako chlapská ruka,“ vzpomíná v časopise moderátor.

„Viděl holky jednou, dvakrát? Vůbec je nezná. Kdyby je potkal na ulici, nepozná je. To je gró! Mé velké trápení, že tu sourozenec není, můžu říct, že nemám bratra,“ dokazuje svým prohlášením, jak moc ho ztráta bratra bolí.

Jeho dcery ale prý přece jen postupem času svého strýčka i mužský vzor našly, a to v Musilově registrovaném partnerovi Jakubovi (25). „Holky ho vzaly za vlastního, je pro ně kamarád i ten strejda,“ uzavírá moderátor alespoň trochu pozitivně.

Foto David Kundrát

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.