Karel Gott zase perlil - Je z něj bavorský pivař! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott zase perlil - Je z něj bavorský pivař!

Na včerejší zkoušce Mistrovi připravený kostým nebyl, musí se přešívat, a k focení se zpěvák nepropůjčil. Vypadat bude ale nějak takto.
Na včerejší zkoušce Mistrovi připravený kostým nebyl, musí se přešívat, a k focení se zpěvák nepropůjčil. Vypadat bude ale nějak takto. (Aha! – David Kundrát, Profimedia.cz, David J. Polák)

Nestárnoucí Zlatý a Český slavík Karel Gott (70) zase dokázal, že se nebojí udělat si ze sebe legraci! Pro potřeby chystaného muzikálu z pera skladatele Michala Davida »Je třeba zabít Davida« nazpíval s dalšími hvězdami speciální verzi hitu Decibely lásky! Německy! Před kamerou se navíc ukázal jako typický Bavor s pivem v ruce.

Muzikál pojednává o poněkud děsivé představě: v daleké budoucnosti se na celé planetě hraje jen hudba Michala Davida. A Gott se kvůli filmovým předtáčkám, které se při muzikálu budou promítat, oblékl do opravdu neobvyklého »dresu«.

„Rád jsem to pro Michala udělal. Myslím, že diváky můj kostým překvapí. Vzal jsem si oblečení typické pro Bavory a do ruky mi vrazili tuplák piva,“ tetelil se radostí nad svým nápadem Mistr, který je jinak vyhlášený znalec vína.

Kromě něj zpívá v muzikálu rusky Filip Renč, ostatní hvězdy písničku interpretují česky, jen s přízvukem. „Helena Vondráčková zpívá jakoby cikánsky, Dasha a Šárka Vaňková španělsky, za Mexičany tam máme Dana Nekonečného, Dan Hůlka vystupuje jako australský domorodec, Lou Fanánek Hagen coby dalajlama, Petr Muk je za Žida, Petr Kolář za indiána z kmene Siouxů, Kateřina Brožová vystupuje jako Číňanka, Izer je americkým rapperem a Ali Amiri zpívá arabskou verzi,“ prozradil Aha! skladatel Michal David. Premiéra muzikálu je 28. dubna v Divadle Broadway.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.