Renč a Kloubková už netají vztah: Poprvé ve společnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Renč a Kloubková už netají vztah: Poprvé ve společnosti!

Renč a Kloubková: Oficiálně spolu...
Renč a Kloubková: Oficiálně spolu...

Úzkostlivě si hlídali soukromí! Záletný Filip Renč (44) a pořád ještě nerozvedená moderátorka Televizních novin na Nově Kristýna Bastienová Kloubková (31) se včera poprvé objevili společně na párty.

„Přišla jsem se podívat na ty luxusní oblečky. Jestli přišel Filip za mnou? Ne, to asi ne,“ zapírala Kloubková, která s nim má už několik měsíců intimní poměr. Oba nejdříve sehráli parádní komedii a tvářili se, že se v butiku ve Vězeňské ulici objevili jen náhodou. Nešlo však nevidět, jak po sobě pořád koukají a nakonec to nevydrželi ani milenci a vrhli se k sobě.

Filip Renč také serveru Novinky.cz přiznal, že se konečně rozešel s dlouholetou partnerkou. Ta už se i vystěhovala z jeho bytu. „Bavil se o mně? To teda nechápu proč. Já už k tomu nechci nic říkat,“ odvětila nám včera Jarmila Tabáčková, dnes už expřítelkyně Renče.

V novém luxusním krámku se značkovým oblečením Roberta Cavalliho ale i Armaniho a dalších světových značek se ukázaly také cvičitelka Hanka Kynychová a Lucie Kachtíková, jež se stala tváří obchodu. „Jsem teď ale spíše matka, holčička Sofie je fakt šíleně živá a aktivní,“ řekla deníku Aha! modelka. A pěkný zápřah s dvojčátky má i Hanka Kynychová. „S těmi dětmi jsem už úplně zapomněla, jaké to je chodit na tak vysokých podpatcích. Nemám teď tolik příležitostí vyrážet v drahých robách a luxusních botách někam ven do společnosti,“ smála se cvičitelka.

Kliknutím zvětšete
Hanka Kynychová si stěžovala, že zapomněla chodit na podpatcích.

Kliknutím zvětšete
Modelka Lucie Kachtíková si také vyzkoušela luxusní značky oblečení.

(kre)
Foto Aha! – Karel Kopáč

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.