Vendula Svobodová: Kubík je ze zkumavky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová: Kubík je ze zkumavky

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek)

5:00 – Vendula Svobodová (37) konečně vyšla s pravdou ven! Po letech totiž přiznala, že její malý Kubík (4) je ze zkumavky! Vdova po hitmakerovi Karlu Svobodovi (†68) tím potvrdila dlouholeté spekulace, že její syn nepřišel na svět přirozenou cestou, ale po umělém oplodnění.

„Moje druhé dítě Jakoubek bylo počato při umělém oplodnění. Kubík je zkrátka ze zkumavky. Někdy to prostě jinak nejde,“ přiznala Svobodová deníku Aha! s tím, že to nic nemění na tom, že Kuba vznikl z velké lásky mezi manželi Svobodovými. S otěhotněním tedy měla Vendula problémy již před lety a potíží se nezbavila dodnes.

Malý Kuba

Počít dítě se jí nedaří ani se současným přítelem Patrikem Aušem (31). I proto pravidelně navštěvuje specialisty na umělé oplodnění a snaží se o bratříčka nebo sestřičku pro svého syna. Jenže zatímco u Kubíčka to šlo ráz na ráz, teď už nejméně dva roky zkouší všechno možné. A výsledky bohužel nejsou příznivé.

„Moc bych si přála mít s Patrikem dítě. Zkoušíme všechny možné způsoby, které existují, ale zatím se to furt nedaří,“ smutně přiznává Vendula Svobodová.

Umělé oplodnění už podstoupila několikrát, ale zatím vždy bez úspěchu. Čím víc touží po dalším potomkovi, tím víc se to nedaří. A to i přesto, že Vendula omezila kouření, téměř přestala pít alkohol a zdravý životní styl jí rozhodně není cizí. „Skoro každé ráno hraju tenis, vařím zdravá jídla, starám se o své tělo,“ svěřila se deníku Aha! Vendula Svobodová, která ve svých 37 letech už pomalu přestává věřit...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.