Nejznámější zpěvačka světa jede do Prahy! Susan Boyle u nás natočí desku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nejznámější zpěvačka světa jede do Prahy! Susan Boyle u nás natočí desku!

Susan Boyle
Susan Boyle

LONDÝN – Megahvězda britské pěvecké soutěže »Británie má talent« Susan Boyle (48) míří do Prahy! Na přelomu června a července bude u nás natáčet desku s Českým národním symfonickým orchestrem.

Megahvězda britské pěvecké soutěže »Británie má talent« Susan Boyle (48) míří do Prahy! Na přelomu června a července bude u nás natáčet desku s Českým národním symfonickým orchestrem.

Susan by v Praze měla strávit dva až tři dny. Vítězství v soutěži v kapse Boyle sice zatím ještě nemá, je ale největší favoritkou.

Porotu a následně celý svět ohromila vesničanka ze Skotska, která trpí lehkou mozkovou dysfunkcí, bravurní interpretací písně z muzikálu Bídníci I Dreamed A Dream. Od té doby láme videozáznam jejího vystoupení na internetovém serveru YouTube rekordy v návštěvnosti. Zhlédlo ho už přes 130 milionů lidí! Postavička Susan se objevila i v seriálu Simpsonovi. „Můj sen je stát se slavným jako Susan Boyle,“ říká v seriálu Homer Simpson.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.