Angelina Jolie: Potřetí těhotná?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Angelina Jolie: Potřetí těhotná?!

Že by vztah hvězdného páru nebyl u konce?
Že by vztah hvězdného páru nebyl u konce? (ČTK)

LOS ANGELES – Vztah herců Angeliny Jolie (33) a Brada Pitta (45) se zdál být v troskách. Komunikovali spolu jen přes známé a ještě ke všemu už si prý najali právníky, kteří by měli řešit styky rodičů s dětmi. Jenže teď přišel obrat o 360 stupňů... Angelina je podle slov jejího příbuzného potřetí těhotná!

Vztah herců Angeliny Jolie (33) a Brada Pitta (45) se zdál být v troskách. Komunikovali spolu jen přes známé a ještě ke všemu už si prý najali právníky, kteří by měli řešit styky rodičů s dětmi. Jenže teď přišel obrat o 360 stupňů... Angelina je podle slov jejího příbuzného potřetí těhotná!

Podle další hereččiny kamarádky přišlo těhotenství v pravý čas. Prý je to jediná šance na záchranu jejího vztahu s Bradem Pittem. Nyní je Angelina údajně ve třetím měsíci, těhotenství na ní tedy zatím není vidět.

S Bradem v současné době vychovávají šest dětí: z toho tři vlastní – dcerku Shiloh Nouvel (2) a dvojčata Knoxe a Vivienne (9 měsíců) a tři adoptované – syny Maddoxe (7) a Paxe (5) a dceru Zaharu (4).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.