Režisér Herz už má důkaz - Juraji, koukej! Tvoje žena v náruči milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Režisér Herz už má důkaz - Juraji, koukej! Tvoje žena v náruči milence!

Tereza Pokorná-Herzová se na letišti vinula ke svému milenci Zakarovi...
Tereza Pokorná-Herzová se na letišti vinula ke svému milenci Zakarovi... (Aha! – David Kundrát , Marek Pátek)

PRAHA – Přestože navenek režisér Juraj Herz (74) problémy se svou o generaci mladší manželkou Terezou Pokornou (48) dosud popíral, deníku Aha! se podařilo zjistit, že Herz jen lhal veřejnosti i sám sobě do kapsy!

Přestože navenek režisér Juraj Herz (74) problémy se svou o generaci mladší manželkou Terezou Pokornou (48) dosud popíral, deníku Aha! se podařilo zjistit, že Herz jen lhal veřejnosti i sám sobě do kapsy! Terezu jsme totiž včera načapali na letišti v Ruzyni při jejím návratu z New Yorku a v náruči ji tam sevřel a vášnivým polibkem přivítal její milenec, padesátiletý fotograf Karel Zakar!

Problémy v rodině režiséra filmů Panna a netvor či Spalovač mrtvol prý začaly již před časem, ze společného bytu v pražské Ondříčkově ulici se však Tereza odstěhovala až před půl rokem. Před veřejností se však své problémy snažili neúspěšně tajit. Ačkoliv by se mohlo zdát, že ve vztahu patří k těm movitějším Herz, zdání klame. Činžák v centru Prahy, kde s Terezou bydleli, patří z větší části Terezině matce, a díky ní měli v nejvyšším patře k dispozici velký byt. Z něj si už Tereza své věci odnesla do menší garsonky, jenže nikam daleko – pouze o několik pater níže!

Jejím milencem se stal padesátiletý fotograf Karel Zakar a zdá se, že všem současný stav vyhovuje. Pokorná je znovu šťastná a Herz své splíny zahání prací a opět točí celovečerní film. A rozvod? K tomu nikdo nemá důvod. „Žádný rozvod se konat bude, Tereza si myslí, že to nemá smysl. Její manžel už je starý pán a navíc má vleklé zdravotní problémy se srdcem,“ dodává náš zdroj. Herz k tomu všemu válčí ještě s mnoha dalším zdravotními problémy, které má na svědomí pobyt v koncentračním táboře, jejž si prožil jako malý chlapec.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.