Iveta Bartošová: Artur už nesnáší i tátovo jméno? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: Artur už nesnáší i tátovo jméno?

Bude se nakonec Artur jmenovat po svém nevlastním otci Pomeje?
Bude se nakonec Artur jmenovat po svém nevlastním otci Pomeje? (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Po mediální přestřelce rodičů syna Artura Štaidla (12) Ivety Bartošové (42) s Ladislavem Štaidlem (63) o to, kdo může za chlapcův nezájem o tátu, vytáhla Iveta šíp, který srdce jejího bývalého přítele už opravdu tvrdě zasáhne.


Artur se zřekl táty!
Bude se jmenovat Pomeje?

„Artur se chtěl přejmenovat už v deseti,“ přisadila si ve včerejším »primáckém« Top Star magazínu Bartošová.

„Láďa nemá o Artura zájem a ten to nechápe. Posledního půl roku se viděli jen jednou o Vánocích, nevzpomněl si na něj ale ani o narozeninách, ani při vysvědčení. Láďa se to ale snaží otočit a tvrdí, že Artura nějak manipuluju. On už je ale v pubertě a má svůj jasný názor. Už v deseti letech mi poprvé řekl, že by se rád přejmenoval. Byla bych moc ráda, kdyby se jeho táta ozval,“ tvrdí Iveta.

Kliknutím zvětšeteZda ke změně příjmení ze Štaidl na Bartoš nebo dokonce Pomeje opravdu dojde, se nám nepodařilo zjistit. Iveta a její manžel a manažer Pomeje včera nebyli k zastižení a chlapcův otec se nechtěl vyjádřit.

Štaidl Bartošové veřejně vyčetl, že proti němu syna poštvala. A i když to sama problematická princezna české pop-music popírá, i dětští psychologové jsou spíš na otcově straně. „Jak je to v tomhle případě, pochopitelně netušíme. Je ale pravda, že když ze sebe jeden rodič udělá ublíženého, dítě k němu přimkne. Zvlášť když jde o matku a syna. Otce pak začnou chlapci často nenávidět i bez racionálního důvodu,“ tvrdí psycholog Jan Vávra.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.