Pavel Trávníček - Krvácení do mozku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavel Trávníček - Krvácení do mozku!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Přežil svou smrt! Pavel Trávníček (58), věčný pohádkový princ mimo jiné ze Třech oříšků pro Popelku či dabér Hawkeyho Pierce z legendárního seriálu MASH jen o fous utekl hrobníkovi z lopaty, když havaroval kousek za Prahou se svou octavií a přivodil si krvácení do mozku.

Před 12 lety mu neznámý muž zachránil život, a on se na něj vykašlal
Smrt na jazyku! X Hledáme ho!

Život mu zachránil náhodný svědek, který herce odvezl do nemocnice v Českém Brodě. Podle lékařů rozhodovaly vteřiny. Trávníček však dodnes svého zachránce nezná, a proto se jej deník Aha! rozhodl najít!

Svědectví o Trávníčkově těžké havárii a boji o život deníku Aha! poskytla pracovnice českobrodské nemocnice Jana Dvořáková. „Asi před dvanácti lety k nám tenkrát přivezl jeden mladý voják v náručí zakrváceného muže, kterému poskytl první pomoc, naložil ho do svého auta a doslova nám ho odnesl až na operační sál. Zachránil mu doslova život. Jeho život visel na vlásku a včasná pomoc zabránila velkému poškození mozku, protože měl silné krvácení v dutině lebeční. Šlo opravdu o minuty,“ popisuje paní Dvořáková.

„Primář tenkrát řekl, že přivézt ho o pár minut později, mělo by to tragické následky. Nic jiného jsme se tenkrát od vojáka nedozvěděli, jen to, že Trávníček havaroval kousek od Prahy se svou octavií. Voják zmizel a nikdo mu nestačil ani poděkovat. Po čase jsme se dozvěděli, že si vrátný tenkrát zapsal číslo vozidla, které velkou rychlostí vjelo do prostoru nemocnice. Tehdejší primář kontaktoval vojenskou správu a sdělil jim, že řidič tohoto vozu zachránil lidský život. Prý za to ten voják dostal povýšení a vyznamenání,“ dodává Dvořáková s tím, že ani ona ani Trávníček se nikdy jméno hercova zachránce nedozvěděli.

„Pan Trávníček tehdy řekl, že se pokusí to zjistit prostřednictvím médií. Bohužel tento slib neuskutečnil, tak bych ráda, kdyby se vaším přičiněním zachránce našel,“ poprosila náš deník paní Dvořáková. Čteli Trávníčkův anděl strážný tyto řádky, ať se ozve na aha@ahaonline.cz.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.