Liška a Matonoha opět spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Liška a Matonoha opět spolu!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Herci Pavel Liška (38) a Tomáš Matonoha (37) jsou zpátky jako Kopyto a Mňouk. Po velkém úspěchu první audioknihy Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka dvojice populárních herců propůjčila své hlasy znovu hrdinům humoristické knihy Miloslava Švandrlíka.

Herci Pavel Liška (38) a Tomáš Matonoha (37) jsou zpátky jako Kopyto a Mňouk. Po velkém úspěchu první audioknihy Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka dvojice populárních herců propůjčila své hlasy znovu hrdinům humoristické knihy Miloslava Švandrlíka.

Příhody nerozlučných kamarádů a spolužáků ožívají ve formě zvukové nahrávky na 2CD, ve které herci s komikou a vtipem namluvili všechny postavy příběhu. „Pro mne je namlouvání audioknih změna, takové zpestření, jiná umělecká disciplína. Byl to vždycky můj sen namlouvat takové zajímavé postavičky. Nejvíce jsem se vyřádil na učiteli Pěničkovi. Má vtipně napsané kantorské monology, když promlouvá žákům do duše, to se mi dělalo nejlíp“ prozradil Tomáš Matonoha.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.