Tomáš Matonoha: Přihrál kšeft manželce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tomáš Matonoha: Přihrál kšeft manželce!

Tomáš Matonoha s manželkou Lucií Benešovou vychovávají nejen společného syna, ale i Luciina syna z předchozího vztahu a taky osmiletou Sáru, kterou si vzali do pěstounské péče.
Tomáš Matonoha s manželkou Lucií Benešovou vychovávají nejen společného syna, ale i Luciina syna z předchozího vztahu a taky osmiletou Sáru, kterou si vzali do pěstounské péče. (Aha! – Dalibor Puchta)

Matonoha (40) na svou ženu Lucii Benešovou (36) pamatuje i při pracovních povinnostech. Herecký pár si bude společné chvilky užívat nejen v soukromí, ale také při propagaci známé oděvní značky.

Proč padla volba právě na Matonohu, který s neupraveným účesem boduje v televizním sitcomu Comeback? „Naši zákazníci vyloženě neprahnou po žhavých novinkách. Jsou to normální ženy a muži, kteří hledají dobře padnoucí oblečení,“ zdůvodnila poněkud překvapivou volbu mluvčí módní značky, jejíž tváří se Matonoha stal.

Lucie Benešová si bude díky svému manželovi moci vyzkoušet, jaké to je nosit na sobě za honorář módní oblečení. Přestože se objevuje v seriálu Ulice, nebýt Matonohy, k lukrativní zakázce by se nejspíš nedostala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.