Matonoha má nový kšeft: Obsluhuje spratky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Matonoha má nový kšeft: Obsluhuje spratky!

Matonoha obsluhoval v kavárně "spratky"
Matonoha obsluhoval v kavárně "spratky" (PETR NOVOTNÝ / Aha)

Herec Tomáš Matonoha (41) má kromě početné rodiny také veliký smysl pro humor, což dokazuje nejen ve své práci, ale i v soukromém životě. I proto bez mrknutí oka přijal nabídku od kavárny Divoké matky v pražském Karlíně, kde celé úterní odpoledne obsluhoval nejen matky, ale i jejich spratky (jak zní vtipný slogan podniku)!

Matonoha se své nové role barmana ujal s radostí a gustem sobě vlastním. Na rozjívené »prcky« je navíc zvyklý z domova, kde se svou manželkou, rovněž herečkou Lucií Benešovou (38) vychovává potomky hned čtyři! Třináctiletého Luciána, kterého si Benešová přivedla ze svého vztahu s hercem Filipem Blažkem (39), adoptovanou Sáru (12), Štěpána (6) a osmiměsíční holčičku Laru, která Matonohovi jakoby z oka vypadla! Není tedy divu, že Matonoha se musí »sakra« co otáčet, aby tolik členů čítající rodinku uživil!



Přečtěte si
penzijni_fond
8. 11. 2012 • 13:06

Stát Vám peníze pořád bere, tak berte i Vy, když jednou dává. www.StatniPrispevek.cz Omluváme se za irelevantní příspěvek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.