Malátný se oženil - Tajil to dva roky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Malátný se oženil - Tajil to dva roky!

Michal Malátný se svou manželkou Petrou.
Michal Malátný se svou manželkou Petrou. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Frontman skupiny Chinaski Michal Malátný (38) opět potvrdil, že je nerad středem pozornosti a že si rád střeží své soukromí. Dva roky totiž tajil, že je ženatý!

Frontman skupiny Chinaski Michal Malátný (38) opět potvrdil, že je nerad středem pozornosti a že si rád střeží své soukromí. Dva roky totiž tajil, že je ženatý!

„S Petrou jsme se tajně vzali v Obřím dole na louce u kapličky. Nevěděl o tom nikdo, dokonce ani rodiče a kluci z kapely,“ svěřil se Malátný týdeníku Instinkt. Svatby se zúčastnili jen svědci a oddávající. „Za svědka mi šel můj nejlepší kamarád.“

Nebyl to ale Pavel Grohman, tragicky zesnulý bubeník. „S Pavlem to bylo jiný, přestože jsme spolu strávili spoustu času. Byl jsem i u toho, když se seznámil se svou budoucí manželkou – to jsme měli koncert, kam přišlo deset lidí, vzadu v sále seděly čtyři holky a jedna z nich byla Lucka. S Pavlem jsme o sobě věděli skoro všechno, respektovali se, ale žili jsme každý jinak,“ vyznal se v rozhovoru Michal Malátný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.