Havel tleskal manželce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Havel tleskal manželce

Václav Havel navštívil představení již podruhé a nešetřil potleskem.
Václav Havel navštívil představení již podruhé a nešetřil potleskem.

PRAHA – Bývalý prezident Václav Havel (69) již podruhé navštívil divadelní představení své manželky Dagmar Havlové–Veškrnové (52).

Kliknutím zvětšeteBývalý prezident Václav Havel (69) již podruhé navštívil divadelní představení své manželky Dagmar Havlové–Veškrnové (52). V Divadle na Vinohradech má už vyhrazené místo v přední lóži, aby mohl pečlivě sledovat herecké kreace své choti v tragikomedii Chvíle pravdy.
Spolu s Havlem se přišel podívat i moderátor Marek Eben se svojí manželkou, bývalou herečkou Markétou Fischerovou, která se na veřejnosti objevuje velice sporadicky. Kliknutím zvětšete„Po celou dobu představení jsem byl napnutý a zvědavý jak to dopadne. Karty byly totiž autorem rozdány naprosto úžasně. Jak paní Havlová, tak Petr Kostka podali skvělé výkony,“ zhodnotil představení pro deník Aha! Marek Eben. Představení si pochvalovala i Marcela Holanová.


Autor: Jiří LANDA
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

16.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.