Modelka Mesárošová se viděla nahá a pak se zhroutila - Za tohle bude žaloba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Modelka Mesárošová se viděla nahá a pak se zhroutila - Za tohle bude žaloba!

Dominika Mesárošová
Dominika Mesárošová (Aha! – Martin PřibylReprofoto: www.sexnova.cz)

PRAHA – Playmate Dominika Mesárošová (23) se zhroutila. Zjistila totiž, že na internetu koluje tajná nahrávka, kde se nahá promenuje po hotelovém pokoji a maže si své obří poprsí (po plastické operaci má ňadra číslo 5) tělovým mlékem.

Playmate Dominika Mesárošová (23) se zhroutila. Zjistila totiž, že na internetu koluje tajná nahrávka, kde se nahá promenuje po hotelovém pokoji a maže si své obří poprsí (po plastické operaci má ňadra číslo 5) tělovým mlékem.

„Nevím, kdo za tím stojí. Nevycházím z bytu a ještě jsem neměla odvahu se na to video podívat,“ řekla včera Aha! modelka, která prý sice netuší, kdo mohl video natočit a hlavně kde, přesto chce ale na zatím neznámého šmíráka podat trestní oznámení. „Dala jsem už podnět svým právníkům,“ tvrdí Mesárošová, která se proslavila hanbatými fotkami, jež letos v únoru vyšly v časopise Playboy. Je tedy záhadou, proč ji tajné video tak rozhodilo...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.