Rozchod Gondíkové s Brouskem: Zpověď zhrzené exmilenky - „Adéla mlátila hlavou o žíněnku!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rozchod Gondíkové s Brouskem: Zpověď zhrzené exmilenky - „Adéla mlátila hlavou o žíněnku!“

Zhrzená Veronika V.
Zhrzená Veronika V. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Že Adéle Gondíkové (35) utekl manžel Ondřej Brousek (27) s kolegyní z divadla Annou Remkovou (28)? „Dobře jí tak! Přeju jí to!“ ucedí Brouskova bývalá milenka, klarinetistka Veronika V. Proč ta nenávist?

Že Adéle Gondíkové (35) utekl manžel Ondřej Brousek (27) s kolegyní z divadla Annou Remkovou (28)? „Dobře jí tak! Přeju jí to!“ ucedí Brouskova bývalá milenka, klarinetistka Veronika V. Proč ta nenávist? Gondíková jí totiž před osmi lety Brouska přebrala! A prý úplně stejným způsobem, jako to teď Gondíkové udělala Remková, dcera prvního československého kosmonauta Vladimíra Remka!

Veronika a Adéla Gondíková se tehdy dobře znaly. „Vrazila mi kudlu přímo do zad. Měsíc se tvářila, že se nic neděje, a přitom už s ním chodila,“ tvrdí dodnes ponížená Veronika. To, co před léty prožívala ona, teď zažívá i Gondíková. Manžel ji měsíce podváděl a před 10 dny se od ní odstěhoval k Anně Remkové. „Zaslouží si to, vždyť ona sama udělala tu stejnou věc před lety mně, chodili jsme spolu déle než dva roky,“ tvrdí Veronika.

Vztah s Adélou tehdy prý Ondřejovi rozmlouvala i jeho maminka. „Ondřej se pak dlouho rozhodoval, kterou z nás si vybere. Pár dnů se dokonce pokoušel na Adélu zapomenout a dal to zase dohromady se mnou,“ popisuje Brouskovu nerozhodnost jeho tehdejší přítelkyně. „A to se mohla Adéla úplně zbláznit. Hysterické scény, které probíhaly každý den Na Fidlovačce, byly šílené. Vždy v průběhu zkoušek začala řvát a tlouct hlavou do žíněnky, vypadalo to, že se úplně zbláznila,“ vzpomíná Veronika. „Ale on ji tak miloval, že stačilo, aby řekla: ‚Chci mít dítě!‘ a on jen přikývl, a s hlavou v oblacích přitakal: ‚Ano – to bude krásné!‘…“ popisuje vztah Gondíkové a Brouska Veronika. „Jenže boží mlýny melou a na každého jednou dojde. A i kdyby se k sobě teď vrátili, je dobře, že si zažila, jaké to je, když někdo někomu přebere chlapa. Ublížila mi fakt hodně,“ říká Veronika.

Celý příběh je ovšem hodně zamotaný. Gondíková má teď nervy nadranc, ani Ondřej Brousek není ale nijak šťastný. Jeho milenka Anna Remková, kvůli které nyní opustil manželku Adélu Gondíkovou i čtyřletou dceru Natálku, mu je totiž nevěrná. Tajně se schází s hercem chebského divadla Václavem Liškou (27). Reportéři deníku Aha! je načapali v intimním objetí minulý týden v noci v Chebu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.