Hvězda Ordinace Markéta Plánková - Bojím se o dceru! Její táta chlastá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Ordinace Markéta Plánková - Bojím se o dceru! Její táta chlastá!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Nebezpečný zamindrákovaný alkoholik! Takový je podle své bývalé milenky Markéty Plánkové (30) herec Roman Štolpa (44), známý ze seriálu Velmi křehké vztahy. Představitelka mrchy Magdy Tárové z Ordinace v růžové zahradě tak reaguje na jeho stížnosti, že mu nepůjčuje společnou dceru Agátu (14 měsíců).

Nebezpečný zamindrákovaný alkoholik! Takový je podle své bývalé milenky Markéty Plánkové (30) herec Roman Štolpa (44), známý ze seriálu Velmi křehké vztahy. Představitelka mrchy Magdy Tárové z Ordinace v růžové zahradě tak reaguje na jeho stížnosti, že mu nepůjčuje společnou dceru Agátu (14 měsíců). „Může si za to sám. Neměl o ni nikdy zájem. A kvůli jeho alkoholismu bych se stejně bála, co se holce stane,“ svěřila se včera deníku Aha! exkluzivně Plánková, podle níž má její bývalý přítel kvůli ohnivé vodě trable i v divadle!

„Je to nemocný, zamindrákovaný alkoholik, který s dcerou nemůže být o samotě, protože by se jí mohlo ještě něco stát. Už jednou mi po jeho takové procházce s dcerou volali Ukrajinci, že mají Agátin rodný list. Tohle nemůžu riskovat,“ vysvětluje svůj postoj Plánková.

S bývalým partnerem se seznámila před třemi lety při natáčení seriálu Rodinná pouta. Hned první den z toho byl sex i vztah! „Měl sice rodinu, ale kromě mě vím ještě o minimálně třech dalších vztazích, které během manželství udržoval. Sice už v té době byl těžký alkoholik, ale až po čase jsem poznala, že to přehání a chtěla mu pomoct, ale nechtěl se léčit. A přitom by tím vyřešil i svoje potíže v práci,“ vypráví Markéta. Štolpa podle ní nepije pořád, trpí prý ale na období, kdy třeba na týden zmizí a nikdo o něm nic neví. Neplní pak ani své pracovní závazky. „Začíná to velmi nenápadně. Stačí, aby se na něj někdo křivě podíval, a už si dává panáka,“ prozrazuje Plánková.

Tu expřítel, v primáckém seriálu Velmi křehké vztahy známý jako Martin Liška, poprvé hluboce zklamal ve chvíli, kdy mu oznámila svůj požehnaný stav. „Velmi drsným způsobem na mě naléhal, ať jdu na potrat, ale to jsem rezolutně odmítla, Na měsíc zmizel, ale pak přišel s tím, že tedy založíme novou rodinu,“ říká herečka, která na obrazovce Novy ztvárňuje opravdu odpornou kariéristku. Její vztah se Štolpou byl bouřlivý, mnohokrát se rozcházeli a scházeli, až přišel definitivní konec, kdy ho Markéta v podstatě vrátila manželce a synům.

„Letos v lednu viděl Agátku opravdu naposled, jak říká. Měla bych strach nechat ho s holkou samotného už kvůli podivným mailům, které mi psal. Když u toho ale budu já, může ji vidět kdykoliv a to ví od začátku, že mu ve styku nebráním. Nevím, proč teď dělá na veřejnosti smutný oči, jak se mu chudákovi ubližuje,“ krčí rameny kudrnatá kráska. „Nejsem zhrzená, nemstím se. Při rozchodu jsem samozřejmě byla nejdřív nešťastná, pak nenávistná, říkala jsem si co je to za nezodpovědného sráče, ale teď už je ten člověk pro mě mrtvý,“ dodává Markéta Plánková.

Již zítra čtěte v deníku Aha!, co na obvinění expartnerky říká Roman Štolpa!

1.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.