Roman Štolpa: Opil se tak, že nemohl hrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Roman Štolpa: Opil se tak, že nemohl hrát!

Roman Štolpa, proslavený televizním seriálem Rodinná pouta, by se měl alkoholu vyhýbat.
Roman Štolpa, proslavený televizním seriálem Rodinná pouta, by se měl alkoholu vyhýbat. (Aha! – Marek Pátek)

Zase v tom lítá! Ještě před rokem Roman Štolpa (47) prohlašoval, že už se alkoholu ani nedotkne, jenže láska k »ohnivé vodě« znovu zvítězila.

A situace je o to horší, že kvůli jeho alkoholickému excesu muselo být před pár dny dokonce zrušeno představení v pražském Branickém divadle. Dopadne Štolpa jako Oldřich Kaiser (55), kterého kvůli chlastu vyhodili z Divadla Ungelt?!

Už už to vypadalo, že tříměsíční protialkoholní léčba přinesla své ovoce a Štolpa se konečně může věnovat naplno milované práci, mezi níž přidal i divadelní režii. Jenže přišla slabá chvíle, čichl ke špuntu, a bylo zle!

„Opil se tak, že nemohl mluvit a představení1+1=3 muselo být hodinu před začátkem zrušeno. Divadlo se lidem omluvilo a vracely se jim peníze za vstupné,“ prozradil deníku Aha! jeden ze Štolpových kolegů.

„Zrušili jsme představení kvůli indispozici jednoho z herců, nemohl mluvit,“ potvrdila fiasko ředitelka Branického divadla Jiřina Pachlová, na dotaz ohledně důvodů Štolpovy »indispozice« ale neodpověděla.

„O tom nebudu mluvit, to vás nemá co zajímat,“ rozčílila se a položila telefon. Podle dostupných informací bude Štolpa muset zkažené představení a vrácené vstupné v řádu desítek tisíc korun divadlu uhradit ze svého.

Spekulace, že Štolpa opět pije, se objevily už na začátku února, kdy ho média zastihla namol opilého v jednom baru. „Ne, ne, já jsem nepil. Dal jsem se jen kafe. A že tam byly skleničky s alkoholem? No a co, na stole jich bylo...,“ tvrdil tehdy.

Včera provinilý herec nezvedal svůj mobilní telefon a nereagoval ani na SMS. Podobně jako Markéta Plánková (32), která s ním v představení hraje a která coby jeho expřítelkyně a matka jeho dcery Agáty (3) o jeho náklonnosti k alkoholu mnohé ví...

S expartnerkou Markétou Plánkovou.

Přečtěte si
andulaanca
23. 2. 2011 • 17:36

tý jo, tak přesně tahle slova jsem chtěla také napsat - škoda ho!!!

zadnice
23. 2. 2011 • 14:11

Škoda ho.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.