Bartoška se opil na golfu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bartoška se opil na golfu

Jiří Bartoška si už přihnul na golfu a večer to na něm bylo trochu znát, a tak mu držet rovnováhu pomáhala i Eva Zaoralová.
Jiří Bartoška si už přihnul na golfu a večer to na něm bylo trochu znát, a tak mu držet rovnováhu pomáhala i Eva Zaoralová. (Aha! – Martin Hykl)

KARLOVY VARY – Blíží se konec filmového festivalu a jeho prezident Jiří Bartoška (61) už padá únavou! A nejen únavou! V kombinaci s alkoholem je to ještě horší. Ve středu po těžkém golfovém turnaji se Bartoška vydal společně se svou kolegyní Evou Zaoralovou na párty města Karlovy Vary a rozhodně byl za větší hvězdu než syn Clinta Eastwooda, který se svou jazzovou kapelou bavil místní úředníky.

Bartoška posilněn alkoholem si musel zavolat pomoc při odjezdu domů. A parťák Kryštof Mucha ho rozhodně ve štychu nenechal. „Musel jsem ho tady vyzvednout, protože už to nezvládá,“ svěřil se svým kamarádům Mucha. Hejtman Karlovarského kraje pozval i ředitelku nadace Kapka Naděje Vendulu Svobodovou, která tentokrát byla za opravdovou dámu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.