Seal, další hvězda v Praze - Zazpívá také s manželkou Heidi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Seal, další hvězda v Praze - Zazpívá také s manželkou Heidi

Seal
Seal (: IT)

PRAHA – Po Celine Dion či Suzanne Vega dorazí už za několik dní do Prahy soulový zpěvák a dvojnásobný držitel ceny Grammy Seal (45). V Aréně HC Sparta Praha představí v úterý 8. července velkolepým koncertem své nové album nazvané System.

Po Celine Dion či Suzanne Vega dorazí už za několik dní do Prahy soulový zpěvák a dvojnásobný držitel ceny Grammy Seal (45). V Aréně HC Sparta Praha představí v úterý 8. července velkolepým koncertem své nové album nazvané System.

Zpěvák, textař a skladatel Seal přijede i se svou manželkou Heidi Klum a všemi třemi dětmi. Za vším stojí skladba »Wedding Day«, kterou složil těsně před svatbou a zpívá ji na albu spolu se svojí ženou. Pro potřeby rodiny požaduje na každém koncertě rezervovat rovných padesát míst! A co z těchto VIP »volňásků« neudá, nechá k prodeji za 1600 korun za lístek. Ostatní mají možnost zakoupit lístky v cenovém rozmezí od 700 Kč do 1200 Kč. Jinak si ale příliš z kopýtka nevyrazí, kromě přepychového apartmá na dvě noci (jméno hotelu odmítla pořádající agentura upřesnit) a dvou lahví luxusního šampaňského Vueve Clicqout Orange Label žádné zvláštní požadavky nemá.

Celým jménem Seal Henry Olusegun Olumide Aeola Samuel se narodil v Paddingtonu matce z Nigérie a otci Brazilci. V mládí prodělal závažnou kožní chorobu, ze které si odnesl výrazné jizvy na tváři.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.