Vladimír Dlouhý: Hrozné opary na tváři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vladimír Dlouhý: Hrozné opary na tváři

Ještě že po Dlouhém nechtěl polibek Václav Havel, který na představení také dorazil.
Ještě že po Dlouhém nechtěl polibek Václav Havel, který na představení také dorazil.

PRAHA – Infekce na tváři! Vladimír Dlouhý (49) má problémy s obrovskými opary. Ty ho trápí tak moc, že se dokonce ve čtvrtek večer po premiéře divadelní hry Příliš drahá Mathilda v Divadle Blaník odmítal líbat s přítomnými dámami.


● Odmítá se líbat!

Košem tak dostala Dagmar Havlová, Jiřina Jirásková i Zlata Adamovská. „Mám hrozné opary, raději se ke mně nepřibližujte,“ bránil se s úsměvem polibkům Dlouhý, který si však místo líbání dopřál alkohol. Víno střídalo pivo, které mixoval se šampaňským, a tak pořád dokola...

Kliknutím zvětšeteTo, co měl na tváří ve čtvrtek večer, byl však už jen slabý odvar toho, s čím se tento vynikající herec potýkal před čtvrt rokem. „Měl na tváři skoro jizvy nebo nějaký ekzém. Vizážistky a maskérky na něm musely pracovat dlouhé hodiny, aby to nebylo vidět. Přál si dokonce, aby ho před tím nikdo ze štábu neviděl,“ řekl nám člověk od filmu, se kterým Dlouhý natáčel před časem pohádku pro Českou televizi. A nalíčený přišel i po premiéře na párty v Divadle Blaník a maskoval tak červené fleky, které má na obličeji.


Autor: (kre)
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.