Andrea Verešová: Končím s kojením! Chci chůvu: na 24 hodin denně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Andrea Verešová: Končím s kojením! Chci chůvu: na 24 hodin denně

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Slovenská modelka Andrea Verešová (26) miluje svou dceru dost divným způsobem! „Vanesska má osm týdnů a potřebuje si vychutnávat tu blízkost a bezpečí, kterou má u mě. Hrozně špatně vnímá stres,“ řekla deníku Aha! Verešová.

Slovenská modelka Andrea Verešová (26) miluje svou dceru dost divným způsobem! „Vanesska má osm týdnů a potřebuje si vychutnávat tu blízkost a bezpečí, kterou má u mě. Hrozně špatně vnímá stres,“ řekla deníku Aha! Verešová. Tak proč ji chce už za dva týdny vzít do společnosti a vystavit ji bleskům fotoaparátů? A proč jí Andrea chce na čtyřiadvacet hodin denně pořídit chůvu?

Andrea Verešová už dokonce rozhodla o budoucím povolání své dcery. „Bude z ní modelka, pořád se usmívá a jakoby pózuje,“ svěřuje se Verešová. Andrea se už dokonce nemůže dočkat, až s maličkou vyrazí do společnosti. „Největším problémem je však kojení, vyžaduje stoprocentní péči a každá maminka si to musí vychutnat s kladnými i zápornými stránkami,“ tvrdí modelka a manželka vlivného právníka Daniela Volopicha. Své dceři je totiž modelka ochotna obětovat jen půl roku! „Zatím nechci přestat kojit, Vanesska dostává mlíčko co tři hodiny, protože ho mám dost, ale myslím si, že bohatě stačí půlrok,“ pokračuje Verešová, která se pak vrhne zpátky do světa modelingu.

Zatímco teď Verešové pomáhají obě maminky a samozřejmě manžel, po půlroce se maličké bude nepřetržitě věnovat chůva. „Naštěstí počítáme s tím, že budeme mít na dvacet čtyři hodin chůvu. Bude u nás i bydlet. Chceme se co nevidět stěhovat do našeho nového domu, kde bude mít chůva vyhrazené místnosti. S tím malým dítětem je tolik práce. Jsou dny, kdy se vůbec nevyspím,“ popisuje současnou situaci Verešová, která by jen stěží dokázala oželet slávu a přehlídková mola. Společnost a svět celebrit si prostě bude užívat, ať už s malou Vanessou, nebo bez ní!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.