Rychtářova nová žena PŘEKOPALA POMNÍK IVETY: Co všechno tam udělali? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtářova nová žena PŘEKOPALA POMNÍK IVETY: Co všechno tam udělali?

Pomník jí předělala Rychtářova milenka!
Pomník jí předělala Rychtářova milenka! (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Opožděný dárek ke smutnému čtvrtému výročí smrti dostala Iveta Bartošová (†48). Postaral se o to vdovec Josef Rychtář (60). A nebyl na to sám. Památník na zpěvaččinu počest přestavěl se svou novou partnerkou Ivou!

Dřevěný kříž s kamenným srdcem nedaleko místa, kde zpěvačka 29. dubna 2014 ukončila svůj život pod koly jedoucího vlaku, má novou podobu. „Pietní místo jsem předělal se svou přítelkyní,“ řekl deníku Aha! vdovec, který okolo památníčku vybudoval speciální ohrádku a obsypal ho bílými kamínky.

Péče o toto místo je pro něho navíc srdeční záležitostí, protože u něj prolil více slz než u křížku u místa neštěstí a na hřbitově. Poté, co ho vlastníma rukama postavil, ho totiž někdo v červenci před třemi roky zničil. A to mu málem utrhlo srdce.

„Jestli chytím někoho, kdo opět ničí pomník u trati nebo Ivetčin hrob na hřbitově v Říčanech, tak ho zmrzačím!“ řekl tehdy téměř nepříčetný. Aby se už nic podobného neopakovalo a on z pomníku své milované ženy nenašel opět torzo, připevnil kámen k dřevěnému kříži mnohem pečlivěji než při jeho instalaci před několika měsíci. „Hmoždinky jsem nahradil chemickou kotvou,“ prozradil při opravě kříže, kam pro jistotu ještě navrtal dva velké ocelové šrouby.

 Iveta tajně o Rychtářovi: Je to hajzl, který se jen šňoří!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
3. 6. 2018 • 10:06

a jak pribrala nevsimla si ze uz by nemela nosit prilehave veci,vypada nechutne ze vseho pretejka mela si zakryt nohy v necem volnem..bricho taky..je jak koule

nicnezpravda
3. 6. 2018 • 10:02

pred rokem mela kolem 60ti kil,ted asi 90 viditelne ji zivot s rychtarem svedci zestarla za rok o 15 let

ellenic
3. 6. 2018 • 09:31

Nová Rychtářova paní je krev a mlíko, hezky sošná . Hlavně, aby se k ní nechoval jako ke své bývalé manželce a k Ivetě, která Bohužel dopadla nejhůře .

havran2
30. 5. 2018 • 14:43

Toho cypa by už měli konečně zavřít,jedno kam ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.