Odvážný krok Andrey Pomeje (30): Jiří (53) se s tím musí vyrovnat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odvážný krok Andrey Pomeje (30): Jiří (53) se s tím musí vyrovnat!

Krásná Andrea Pomeje pojede sama do Kalkaty!
Krásná Andrea Pomeje pojede sama do Kalkaty! (Foto: Facebook, M. Pátek, P. Machan)

Osobní život Jiřího Pomeje a jeho rodiny prochází obrovskou proměnou. Jiří se odstěhoval ze společné domácnosti a vyhledal odpornou pomoc kvůli alkoholu. Teď se ovšem musí vyrovnat s další skutečností, která se mu v minulosti ani trošku nezamlouvala.

O vyhublého manžela má Andrea Pomeje strach, snaží se mu tedy pomoci a při každé jeho návštěvě mu připravuje zdravé a výživné dobroty. „Často mu dám i jídlo domů, aby se nestravoval z pytlíků. Vážně mi na něm záleží – vždyť je to otec naší dcery, která ho miluje,“ svěřila deníku Blesk Andrea, která věří, že její manžel už opravdu nepije.

 „Za dva týdny odlétám do Indie, kde jednu noc hraju v Kalkatě. Je to sice na otočku, bude to namáhavé, jsou za to ale dobré peníze. A ty potřebujeme!“ prozradila dýdžejka Blesku s tím, že Jiří jí to přeje i přesto, že v minulosti si nepřál, aby někam jezdila sama. „Odlétalo by se mi špatně, kdyby se mu to nelíbilo. Dělám to ale především kvůli naší dceři,“ vysvětlila a dodala, že Jiří byl prvním, komu se touto prací pochlubila.  

Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
-bello-
27. 5. 2018 • 11:59

amp Zbankrotoval na Andělské tváři, takže n e n í chronický bankrotář a neplatič. Film byl dobrý, i přes snahu kritiky udělat z něj romantickou selanku.Pomeje byl taky dobrý. Sehnal peníze.Přes 70 mil. pro režii Zdeňka Trošky a muziku Maláska - a to byly pojmy záruky! Film získal i dva České lvy za nejlepší kameru a kostýmy. Jenže v r. 2002 neodhadl, že film bude konkurovat do Čech valící se nádheře Harryho Potterů, Hvězdných válek a pod. Holt v té době na romantiku nebyl čas. Kameňák z té doby se ujal, Tvář ne.Tak velký alkoholik rozhodně nebyl.To by nebyl schopen práce, ani té triviální, natož produkce! Je to osobnost, která za sebou něco má, soudím, že mnohem víc, než blogerka amplituda.Sorry jako, ale tak to vnímám já !

ivuska1
25. 5. 2018 • 23:12

Jasne jedu tajtrdlikovat do Kalkaty. Sed doma ty " hvezdo " najdi si normalni praci ( ne hopsani za mixaznim pultem ) a konecne se zacni starat o svoji dceru a tezce nemocneho manzela. Nedelej z Pomejeho tezkeho alkoholika. Kdyz jsi ho balila , tak chlastal vic a to ti nevadilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.