Pilarová to pěkně slízla: Drsná kritika její tvorby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pilarová to pěkně slízla: Drsná kritika její tvorby!

Eva Pilarová si s kritikou poradila po svém.
Eva Pilarová si s kritikou poradila po svém. (Ladislav Křivan / Blesk)

Zpěvačka Eva Pilarová (78) se kromě zpěvu věnuje i fotografování. Ne všichni její tvorbu oblibují a jsou z jejích snímků nadšení. Jeden nespokojený muž se do zpěvačky dokonce pořádně obul přes e-mail. Pilarová si to ale nenechala líbit.

Někteří její fotografie chválí, jiní nechápou, jak její tvorbu může někdo vystavovat. Každý má jiný vkus, tak to prostě je a člověk s tím nic nenadělá. Pokud se na scénu dostanou ale i útoky, člověk už se bránit musí. A známá zpěvačka, se konfliktů rozhodně nebojí.

„Zajímavé je, že fotografové, kteří publikují mě sem tam i pochválí, u fotografů, kteří nemají takzvaně do čeho píchnout, to ale bývá horší. Dokonce jsem nedávno dostala e-mail od nějakého zdrceného, zhrzeného pána, který mi napsal, že nechápe, jak můžu takový paskvil vystavovat, a to dokonce v zahraničí. Drsně mi napsal, že jsem ho svým jednáním vytočila,“ svěřila se Pilarová časopisu Sedmička.

„Odepsala jsem mu, že tedy nechápu, že se nechá vytočit zpěvačkou, a ještě k tomu blondýnou. A byl klid,“ dodala Eva, která tak celý problém vyřešila dokonce i s vtipem.

 Eva Pilarová: Rakovina mi změnila pohled na život! Dávali mi rok a půl života!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
14. 9. 2018 • 14:54

Pilarka je vtipná! Mně se líbilo, jak v jednom zábavném pořadu se do ní začal navážet ten sprosťák František Ringo Čech, že prej zpívat zadarmo? To že dělají jenom ptáci! Mě by to napadlo jistě až doma v posteli, ale Eva Pilarová mu velice vtipně odvecela, že právě proto, že je zlatou slavicí, tak si to mohla dovolit! To tedy tleskám!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.