Pilarová o úrazu: Kdyby nebyl manžel doma, tak… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pilarová o úrazu: Kdyby nebyl manžel doma, tak…

Eva Pilarová
Eva Pilarová (Foto: ara)

Místo vystoupení, musela být zpěvačka Eva Pilarová (79) s vážným úrazem převezena do nemocnice, kde musela podstoupit ihned operaci. Nyní se zpěvačka v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích zotavuje a popsala hrůzný pád.

Operace stehenní kosti a ramene si vyžádal pád zpěvačky Pilarové. Děsivý pád s následky a okamžitým převozem do špitálu zmařil veškeré plány a koncerty. „V noci jsem šla na toaletu a místo na futro jsem hmátla do prázdna. Letěla jsem do volného prostoru, a kdyby nebyl manžel doma, ležela bych na zemi dodnes. Nemohla jsem totiž vůbec pohnout,“ řekla zpěvačka magazínu Sedmička.

Manžel okamžitě zavolal sanitku, která Pilarovou převezla do špitálu, kde zpěvačka rovnou podstoupila zákrok. „Teď jsem po operaci zlomené stehenní kosti a ramene, oboje je na stejné straně. Dali mi tam nějaká železa, nevím, co je to za kov, a tak se s Hankou Křížkovou dohadujeme, která z nás je dražší,“ řekla magazínu Sedmička Pilarová.

Následné léčení bývá delší, nejprve musí pacient ležet, poté chodí o berlích a musí pilně rehabilitovat. Pilarová je vzorný pacient a dělá vše, co jí lékaři přikážou. „Zatím se nemohu na nohu postavit, tak poctivě cvičím,“ řekla Pilarová magazínu Sedmička.

 Eva Pilarová o okupaci 1968: Měla jsem romantické představy!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
fouk.si
29. 9. 2018 • 07:43

Má hnusně odporný hlas a je čím dál šerednější. Vypadá jak stará čarodějnice.

defakto
28. 9. 2018 • 22:16

... paní Evo už se netrapte tím že nemůžete vystupovat , nám to vaše ječení nechybí , tak vo co jde ?

majojo
28. 9. 2018 • 22:00

Zvláštní... mně s podobnou zlomeninou z nemocnice vykmitli do LDN po třech týdnech s odůvodněním, že mé lůžko potřebují pro opravdu nemocné. Takže paní Pilarová je co? No ano ,VIP.

britva
28. 9. 2018 • 14:23

v tomhle věku by to už chtělo ubrat na alkoholu. jedna láhev před spaním, už asi nebude to pravé ořechové

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.