Soumrak oblíbené Všechnopárty? Šípa bojkotují slavní přátelé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Soumrak oblíbené Všechnopárty? Šípa bojkotují slavní přátelé!

Všechnopárty patří mezi nejúspěšnější pořady u nás.
Všechnopárty patří mezi nejúspěšnější pořady u nás. (reprofoto)

I takové eso jako je Karel Šíp dostává košem! A to dokonce od blízkých přátel. Účast v jeho populární talkshow odmítl Ivan Mládek. Co ho k tomu vedlo? A kdo další se do televize nehrne?!

Jednou se zařekl, že se už na obrazovce neukáže, a tak se toho drží. „Určitě nechce. On se dal asi před sedmi lety do důchodu – co se médií týče. Odmítl i všechny kamarády, takže vůbec nechodí nikam. I Karla Šípa odmítl!“ prozradila časopisu Sedmička Libuše Roubychová, manažerka a dlouholetá partnerka Ivana Mládka. I přes velká přátelství a popularitu dostává oblíbený moderátor vale.

Navštívit pořad Všechnopárty odmítla prý i herečka Simona Stašová nebo také manželský pár Libuše Šafránková a Josef Abrhám. „Bohužel rozhovory naživo v televizi nejsou moje parketa. Nešla jsem před lety ani do Banánových rybiček, ani do Bolkovin, nyní jsem odmítla Karla Šípa. Říkám to jen proto, abyste věděli, že opravdu důsledně se držím hesla »ševče, drž se svého kopyta«. Rozhovory naživo odmítám, necítím se ve své kůži. Do časopisů momentálně poskytuji rozhovory pouze po mailu,“ vysvětlila Stašová. Organizace zábavné show, kterou diváci řadu let mohou sledovat na České televizi, je tak pořádná fuška.

 Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým(†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
16. 1. 2019 • 10:40

Šíp je skutečně dobrý, Kraus mu nesahá ani po kotníky!

lalia
11. 12. 2018 • 14:28

My Šípa nedáme! ! ! Vždycky nás pobaví a těšíme se na jeho pořad.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.