Hrachovcová ostrouhala! Víme, co svedlo Herčíka dohromady s Veronikou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrachovcová ostrouhala! Víme, co svedlo Herčíka dohromady s Veronikou

Veterináře Herčíka a Veroniku seznámili pejsci.
Veterináře Herčíka a Veroniku seznámili pejsci. (M. Pátek, P. Machan)

Manželství Kateřiny Kairy Hrachovcové se rozpadlo. Odešla z manželova domu a Jan Herčík už se ve společnosti ukazuje s novou ženou. Blesku se podařilo vypátrat, kdo je jeho nová láska a dokonce i to, jak se ti dva dali dohromady.

Seznámení Jana Herčíka s Veronikou N. bylo jako z románu. Žena, která pracuje jako účetní a ekonomka jistého pražského sportovního klubu totiž navštívila se svými dvěma zvířecími mazlíčky jeho veterinární ordinaci.

„Zakoukali se do sebe. Všechno to mají na svědomí její dva miláčkové,“ prozradil Blesku jeden z čtenářů.  Podle něj je Veronika rozvedená a má syna v pubertálním věku. Mezi celebritami oblíbený zvěrolékař už svou novou lásku nijak neskrývá, objevil se s ní na křtu prvního alba Petry Hapkové.

Po tolika letech spokojeného manželství je to ovšem pro Kateřinu Hrachovcovou obrovská rána. „Cítím smutek ze ztráty důvěry, ze zklamání,“ svěřila Blesku. K rozchodu s manželem se vyjádřila i na sociální síti. „Vždycky přijde něco lepšího. I když to je a bude těžký. Ale ono to bude i lehký,“ uvedla Kaira na Instagramu.



Přečtěte si
zzapp
25. 4. 2018 • 19:36

souhlas... snad vybral teď lépe a bude mít normální ..partnerku.

mirkazam
25. 4. 2018 • 08:46

Pan Herčík by měl dostat metál,že to tak dlouho s tím pošukem vydržel...

Inka
24. 4. 2018 • 19:20

Ještě nedávno tato mišuge Hrachovcová křičela do světa, že nevěru neodsuzuje, kdykoli jí přijme, i ve vztahu má zůstat člověk svobodný...a ta její duchovní Kaira, vůně... všechno má své hranice a pokud máte doma finančně extrémně náročnou ženu a ještě blázna... honem pryč !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.