Nová kariéra Kateřiny Hrachovcové: Na čem teď vydělává? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nová kariéra Kateřiny Hrachovcové: Na čem teď vydělává?

Kateřina Hrachovcová toho zjevně umí docela hodně.
Kateřina Hrachovcová toho zjevně umí docela hodně.  (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hurda, ara)

Je to vskutku všestranná žena! Nejen, že se věnuje hraní v divadle a práci veterinární sestry v ordinaci svého manžela, zvěrolékaře Jana Herčíka (56). Nyní se Kateřina Hrachovcová (40) stala i malířkou. Věčné optimistce to prý pomáhá k lepší náladě.

„Malování je mi po všech stránkách příjemné. V tu chvíli prožívám něco, co je srovnatelné s tím, když jsem na jevišti nebo před kamerou. V ten okamžik jsem s tím obrázkem,“ svěřila se deníku Aha! na své první výstavě obrazů Hrachovcová. K malování ji přivedla její duchovní průvodkyně a šamanka Kateřina Karaimi. Věnuje se mu v každou možnou chvíli a dokonce i o přestávkách mezi představením. „Pomáhá mi to k dobré náladě. Vkládám do toho, co zrovna cítím a v jakém rozpoložení jsem,“ řekla Kateřina, o jejíž obrázky byl velký zájem. A tak je herečka možná začne i prodávat.

Hrachovcová se ale v poslední době vrhla ještě na dalšího obor. Profesionálně se věnuje koučingu a snaží se lidem pomoci navést je na správnou cestu. „Oslovil mě profesionální kouč. Pomáhám lidem k jejich cíli, povídáme si spolu o partnerství, lásce, chodí za mnou i děti,“ prozradila herečka. Za dobrou radu se navíc dobře platí. Hodinka u profesionálního kouče se totiž pohybuje od 1000 do 5000 korun. A kdo ještě vydělává svými obrazy? Podívejte se do galerie! Obrazy očima odbornice
„Všechny obrazy působí velmi pozitivně a citlivě, prolíná se ve všech ženská energie a tvořivost,“ prozradila arteterapeutka Hana Kandlerová.

Srdce s okem
„Obraz je znázorněním lásky, symbol třetího oka vyjadřuje ochranu a propojení lásky. Láska zde přesahuje rovinu lidskou a vede k poznání k vyššímu principu života,“ míní arteterapeutka.

Kočka pro Pilarku
„Tento obraz vyjadřuje hledání své vlastní identity. Kočka, která přechází z levé strany obličeje v masku, nese duchovní poznání. Nahoře je velmi důležitý světelný symbol, který znázorňuje očištění duše," komentuje Kandlerová. Právě tento obraz se na výstavě zalíbil zpěvačce Evě Pilarové (75) a možná se brzy objeví u ní doma.



Přečtěte si
dajana
17. 9. 2014 • 22:40

Na fotce je Kateřina jako vyzáblina a k tomu ty odbarvené vlasy!!!!! Už tam chybí jen střelnice.

beladona
17. 9. 2014 • 22:03

no proč by jí to mělo trápit?

beladona
17. 9. 2014 • 22:03

Na fotce, kde je nahá mi přijde tak děsně trapný jak si drží ruku mezi nohama .Vypadá jako že močí anebo si drží vyhřezlé orgány.Velká estétka to tedy není Její obrazy sou matlaniny a jen korunovaný vů.l a snobík je může hodnotit jinak,Jsou stejná krávovina, jako ty od Bartošové. Hrachovcová n e m á vzdělání veterinární sestry a tak v podstatě u Herčíka má dělat jen nekvalifikované práce. Hrachovcová musí mít scénář, pak jede, ale jakmile má být za sebe neví co s tím.Jednou tak, podruhý onak , je takrozháraná... Viděla jsem ji v nějakém povídání o "zvířátkách " a nevěřila jsem svým uším, že dospělá ženská se takhle pitvoří. Koučink? No bezva, když sama lítá ode zdi ke zdi, jak může druhejm radit, hm hm, dneska jsou lidi fakt blbí

eisenbieger
17. 9. 2014 • 20:01

jeeee ta ma pitschulu kostnatou to je to samy kdyz ho strcis mezi radiatory ....k tomu jeste 40 najeto to uz vysycha je to liny se hejbat

alex321
17. 9. 2014 • 15:48

Jj, ona je sice Kačka pošuk,, ale není ani ošklivá, ani hloupá, chce se prostě radovat i z maličkostí, a to je dobře. A myslím si, že ji i možná trápí, že nemá dítě, a tak se optimisticky snaží rozjasňovat dny sobě i ostatním.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.