Trapas Kateřiny Hrachovcové: Počůrala se v autobuse! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Trapas Kateřiny Hrachovcové: Počůrala se v autobuse!

Kateřina Hrachovcová
Kateřina Hrachovcová (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hurda, ara)

Potřeba je silnější než vůle! O tom se na vlastní kůži přesvědčila Kateřina Hrachovcová (39). Tak dlouho odkládala, že si odskočí na malou, až počůrala sedačku v autobuse!

„Už si nevzpomínám, kde jsme to hráli, ale byla to štreka. V autobuse jsme popíjeli. V Praze nás řidič rozvážel a já vystupovala poslední. Už jsme se blížili, když se mi začalo chtít strašně čůrat. Jenomže mi bylo blbý se ho zeptat, jestli by mi zastavil, protože jsem ho neznala,“ zavzpomínala na horké chvilky herečka.

„Musel by mi zastavit u silnice. Jenže já se před ním styděla. Pak už se to ale nedalo vydržet, polilo mě horko, a když jsme byli skoro u mého domu, pustila jsem to na sedačku. Bylo to hrozný, ale mně se ulevilo,“ šokovala Kateřina v pořadu televize Barrandov Vtip za stovku, který se vysílá dnes večer.



Přečtěte si
jity
25. 7. 2014 • 12:55

Sousedovic dcerka přběhla domů skoro s pláčem, protože si v MHD sedla na prochcanou sedačku. Bylo potom holka chudák naložená ve vaně a celá se třásla, jak ji to rozrušilo a zároveň i nas.... Měla to na nějakou starou babku nebo bezdomovce a možná to byla Kateřina.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.