Tragická smrt mladého hudebníka (†25): Daniel zemřel na dálnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tragická smrt mladého hudebníka (†25): Daniel zemřel na dálnici!

Daniel Doering (†25) měl celý život před sebou.
Daniel Doering (†25) měl celý život před sebou. (Foto: Facebook )

Měl celý život před sebou, miloval hudbu, auta a dokázal si ze sebe udělat srandu. Osudnou se mu ale stala nehoda na německé dálnici. Polský hardtrance DJ a producent Daniel Doering (†25) i přes rychlou pomoc zemřel na následky vážných zranění.

Patřil mezi velmi talentované a oblíbené hudebníky. Daniel Doering (†25) zemřel za volantem svého vozidla u německého města Ahrensburg na dálnici A1 směrem na Hamburk. Podle serveru planeta-transportu.pl Daniel na úseku, kde probíhaly opravné práce, ztratil kontrolu nad vozem, dostal smyk a následně skončil v hodinách. Poté vrazil do vozítka se štěrkem, kolemjedoucího minibusu a nakonec do svodidel.

Na místo neštěstí okamžitě dorazili hasiči s 30 požárními záchranáři, dvě sanitky a helikoptéra. Po příjezdu hasičů bylo všem jasné, že jde o minuty. Daniel zůstal zaklíněný ve vraku svého vozu. Hasiči se pokoušeli mladíka dostat pomocí hydraulických nůžek ven z vozu. Nadaný hudebník bohužel na místě podlehl svým vážným zraněním.

„Byl jsi milý chlapík a vážné talentovaný producent. Nikdy na tebe nezapomenu, můj kamaráde,“ napsal na Facebooku DJ Shock: Force. „Odpočívej v pokoji Danny V. Tvůj odkaz bude žít dlouhou dobu,“ připojil se DJ Hardeval podle Blesku.

 Na video z místa autonehody se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.