Se Schumacherem (49) je ZLE! Srdcervoucí vzkaz rodiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Se Schumacherem (49) je ZLE! Srdcervoucí vzkaz rodiny

Michael Schumacher je stále ve velmi vážném stavu
Michael Schumacher je stále ve velmi vážném stavu (Profimedia.cz)

Michael Schumacher neodmyslitelně patří k formuli 1. Před startem nové sezony jeho manažerka Sabine Kehm promluvila o zdravotním stavu Michaela Schumachera. Součástí jejího vyjádření je vzkaz rodiny…

Sabine Kehm je momentálně jedinou osobou, kdo může o Schumacherovi mluvit. Z jejích slov ovšem člověku běhá mráz po zádech. „Michaelovu zdravotní situaci by nebylo dobré rozebírat na veřejnosti,“ naznačila Kehm, jak na tom sedminásobný šampion F1 je.

Od roku 2013, kdy měl závodník nehodu na lyžích, se o něm ví jen málo. Jeho rodina ale za péči utrácí miliony . „Jsou vděčni jakékoliv podpory fanoušků. Zároveň prosí, aby respektovali a rozuměli, proč nechtějí o jeho stavu mluvit,“ vzkazovala manažerka.

Michael by podle rodiny neměl zmizet z povědomí fanoušků, ale jeho situace je velmi složitá. „Nebudou o Michaelově stavu hovořit. Všichni kolem nich respektují, co si přejí a budeme je i nadále chránit. To je vše, co můžeme naznačit, jiná cesta neexistuje,“ dodala.

Z jejích slov se dá tušit, že závodníka by nebyl dobrý pohled. Jaká je celá pravda o jeho zdravotním stavu se veřejnost možná nedozví nikdy.

Více o Michaeli Schumacherovi čtěte zde >>>



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.