Smutné přiznání kněze Czendlika: Proč NEMOHL oddat Mareše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutné přiznání kněze Czendlika: Proč NEMOHL oddat Mareše!

Zbigniev Czendlik dvojici oddat nemohl.
Zbigniev Czendlik dvojici oddat nemohl. (Foto: Martin Přibyl, archiv)

Leoš Mareš si jen před několika dny vzal za manželku Moniku Koblížkovou. S jeho první velkolepou svatbou se tento utajený obřad nedá ani srovnávat. Zúčastnil se jí totiž jen úzký okruh rodiny a přátel. Jedním z nich byl i kněz Zbigniev Czendlik, dvojici ale oddat nemohl. Teď vysvětlil proč.

Mezi celebritami velmi populární farář Zbigniec Czendlik přiznal, že jsou s Leošem Marešem přátelé a dostal se tak mezi velmi úzký okruh lidí, kteří se mohli obřadu zúčastnit. „Byl jsem v roli toho, který jim na společnou cestu požehnal. A byl jsem svědkem nevěsty,“ přiznal kněz Blesku.

Dokonce vysvětlil i to, proč se nemohl zhostit role oddávajícího, přestože se svatba odehrála v kostele. „Jako kněz jsem nemohl oddat Leoše, protože je rozvedený! Svatba proběhla v piaristickém kostele, který je v současné době zrestaurován a spravuje ho město. Konají se tam civilní obřady,“ dodal Czendlik.

 Farář Czendlik ukázal svoji "ženu": Co o něm prozradila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bursik
24. 2. 2018 • 07:21

ten Pekny pan farar Zibi co ma super porad Uchem jehly nema zapotrebi s takovym Maresem mit cokoliv ,Mares ma jednu velkou chybu V jeho jednozavitnikovem mozecku doslo ke zkratu a ten nezmeni ani auta,penize ci zeny ,muze chcipacek delat cokoliv je tupolev navzdy Svym detem znicil domov .To i ulhana promiskuitni zpevacka je mnohem lepsi o dite se postarala jako vzorna matka

dametodokupy
23. 2. 2018 • 23:40

Tato informace ma pro mne cenu zlata

kopt
23. 2. 2018 • 13:24

Vím co píšu, když píšu o synovi. Jo, po sametové byl ŘK každý dobrý. Naštěstí mi to nevadí. Moje babička a její tři děti byli každý v jiné církvi, přesto se měli rádi a nedali na sebe dopustit. Což Vy asi ve své zlobě nepochopíte!

mazd
23. 2. 2018 • 12:31

Oddá rozvedené a bezvěrce? Co to je za blbost,leda v nějaké sektě,ale ne v ŘK církvi. Ověřte si to, než něco plácnete.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.