Kajínek (57) překvapivě přiznává: Co už na svobodě stihnul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kajínek (57) překvapivě přiznává: Co už na svobodě stihnul!

Jiří Kajínek.
Jiří Kajínek. (A. Malachovský, Prima FTV)

Je to už devět měsíců, co Jiří Kajínek opustil brány vězení. Amnestovaný vrah si užívá života na svobodě na plné pecky. Dokonce prozradil, co všechno už stihnul a co teprve dohání.

Svobodnému životu se Jiří Kajínek přizpůsobil snadno, rychle a bez problémů. „Pro mě je radost a potěšení zvykat si na ráj, do kterého jsem přišel po čtvrtstoletí pekla,“ prozradil slovenskému webu Pluska.sk.

Dokonce prozradil, co už za dobu na svobodě stihnul a není toho vůbec málo. „Za ten čas jsem se zabydlel, obstaral si auto, kterým bez problémů jezdím. Mám i chytrý telefon, který dokonce umím ovládat a natočil jsem pětidílný dokument pro televizi Prima. Kromě toho jsem vydal už znovu vyprodanou knihu a absolvoval řadu autogramiád, které byly mimořádně úspěšné. Stále jezdím na různé akce,“ přiznal Kajínek, který po sobě nechal pojmenovat i limitovanou sérii bonbonů.

Vypadá to, že bývalý vězeň se na svobodě rozhodně nenudí. Ve volném čase totiž začal konečně řešit i zdravotní problémy, které nemohl řešit ve vězení. Co konkrétně ho trápí, ale neprozradil. Snad alespoň bude mít dost času, vyřešit je.

Video:  Talk show vraha Kajínka: Podívejte se, jak lidé obdivují omilostněného zločince

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.