Děsivá smrt na svodidlech! Milenec Trumpové a Patrasové Jiří Štaidl by oslavil 75 let | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Děsivá smrt na svodidlech! Milenec Trumpové a Patrasové Jiří Štaidl by oslavil 75 let

Jiří Štaidl
Jiří Štaidl (karelgott.net)

Rok a půl po autohavárii, při které zemřela jeho exmilenka Hana Mašková (†22), se uspěšný textař řítil v nadupaném sporťáku za rodiči do Jevan. V autě s ním byla ještě jedna z jeho aktuálních milenek. Do cíle ovšem tahle dvojice nikdy nedojela...

 „Jakjezdil, to bylo sahání smrti na zadek," popisoval jízdní styl Jiřího Štaidla (†30) dnes již zesnulý textař Pavel Vrba. A když se k tomu připočítá i nějaký ten alkohol, neštěstí na sebe nenechá nikdy dlouho čekat!

Talentovaný muzikant ve svém tmavozeleném renaultu 17 TL uháněl 9. října 1973 na plný plyn směr Jevany. Vedle sebe měl jakousi krásku a v sobě údajně několik panáku tvrdého alkoholu. Když mu pak z vedlejší silnice vjel do cesty náklaďák, Štaidl strhl volant. Při děsivém střetu vyletěl slavný řidič z auťáku rovnou do svodidel, zatímco dívka skončila na zadním sedadle. Jiří Štaidl byl na místě mrtev, spolujezdkyně naštěstí přežila. 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.