Princeznička Charlotte: Překvapí vás, co o ni řekly učitelky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princeznička Charlotte: Překvapí vás, co o ni řekly učitelky

Princezna Charlotte
Princezna Charlotte (foto Reuters, ČTK )

Princezna Charlotte má za sebou první zkušenosti se školkou, do které nastoupila začátkem ledna. V prvních dnech ji do školky mohou doprovázet její rodiče, než si malá školačka zvykne na nové kamarády a prostředí. Podle učitelek, ale malá Charlotte změnu zvládla opravdu statečně a dokonce je prý velmi upovídaná.

Princezna Charlotte se na svůj první velký den ve školce opravdu vyparádila. V červeném kabátku s mašličkou ve vlasech byla opravdu roztomilá. Přestože jsou Charlotte teprve dva roky, podle učitelek má skutečně chování hodné princezny a je i velmi společenská. "Opravdu si věří a skrývá v sobě neuvěřitelnou dávku energie, o kterou se ráda podělí. Ví však, kde jsou hranice a nikdy se nezapomíná chovat jako pravá princezna," cituje zaměstnankyni web Independent.

Celá královská rodina je na nejmladšího člena náležitě pyšná. Charlotte se ve školce učí dva jazyky a její sebedůvěru a odhodlání obdivují nejen zaměstnanci školky, ale také všichni členové rodiny. Školka Willcocks Nursery School, kterou Charlotte navštěvuje, se nachází poblíž Kensingstonského paláce v Londýně a roční školné zde činí 420 tisíc korun.

Na video s princeznou Charlotte se můžete podívat zde:



Přečtěte si
ivoadler
16. 1. 2018 • 18:47

Krásné a kouzelné jsou skoro všechny děti. Abysme se z princezničky nep osrali.

vigela
16. 1. 2018 • 17:53

Holčička je opravdu kouzelná. A z dobré rodiny. // A prosím: řekly o ní, nikoliv o ni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.