Režisér Adamec (69) s manželkou Janou (45): PŘINUCENI K PRODEJI TÉHLE VILY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Režisér Adamec (69) s manželkou Janou (45): PŘINUCENI K PRODEJI TÉHLE VILY

Vila Adamcových.
Vila Adamcových. (pro Aha! – Ladislav Křivan)

Sto milionů nejspíš brzy přibyde na účtě Jiřího Adamce (69) a jeho ženy Jany (45)! Jejich luxusní dejvická vila je totiž na prodej. Režisér a bývalá sportovní moderátorka k tomu byli přinuceni okolnostmi. Proč se jí musí zbavit?

Vilu na jedné z nejprestižnějších adres na Hanspaulce, o které se běžnému smrtelníkovi může jen zdát, manželé koupili a zrekonstruovali za účelem pronájmu. Jenže v poslední době o ni nikdo nemá zájem!

„Musím přiznat, že se nám bydlí lépe v menším domě. Tento byl na nás moc velký. Neustále jsem měla pocit, že se v něm navzájem ztrácíme. Postavili jsme si menší kopii tohoto domu v sousedství a to nám vyhovuje,“ svěřila deníku Aha! Adamcová. Odmítla prozradit, za kolik chtějí dům prodat, ale podle důvěryhodného zdroje se má měsíční nájemné pohybovat kolem 200 tisíc korun. Podle oslovených odborníků se bude cena za takovou nemovitost pohybovat kolem 100 milionů. „Naším cílem bylo dům pronajmout, ale to se už nějakou dobu nedaří. Náklady na údržbu jsou hodně vysoké, takže jsme museli přistoupit i k možnosti prodeje,“ prozradila Jana, která stále doufá, že se najde dlouhodobý nájemce jejich domu. Právě ona se podílela na vybavování a zařizování domu, a tak není divu, že je její srdeční záležitostí. Dům snů
Luxusní vila je přesně podle režisérových představ. „Tento dům jsem si opravdu vymyslel a namaloval ho na papír sám. Včetně všech vazeb mezi jednotlivými obytnými prostory. Pravdou je, že na tomto místě stál úplně jiný domeček a že z něho nezbylo prakticky nic,“ prozdradil Adamec. Co všechno je v ceně
Luxusní čtyřpodlažní dům je vybaven desetimetrovým vnitřním vyhřívaným bazénem, finskou saunou, jacuzzi, tělocvičnou, vinotékou, milionovou kuchyní, velkým obývacím pokojem s krbem a mnoha ložnicemi, z nichž každá má svou koupelnu. Nechybí ani herna pro děti, mezonetová pracovna, klimatizovaný sklep, garáž pro 3 vozy a krásná zahrada v anglické parkové úpravě.

Vila v číslech
Interiér 940 m²
Zastavěná plocha 268 m²
Zahrada 622 m²
Pozemek 890 m²

Jana Adamcová o pronájmu vily:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
13. 12. 2017 • 19:12

Všichni tihle jsou tak blbí.Takový barák může postavit jen tam, kde teplota neklesá pod 25 st. C.. Ne, že se tam museli hledat, tam byli furt v teplákách a kulichu , anebo pokud to chtěl Adamec vytopit, padla na to celá jedna roční série jeho seriálů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.