Rozpad Chinaski: Skutečný důvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozpad Chinaski: Skutečný důvod!

Zleva: Štěpán Škoch (saxofon), Petr Kužvart (trubka a perkuse), Ondřej Škoch (basová kytara), Michal Malátný (zpěv a kytara), Ota Petřina (bicí), František Táborský (kytara)
Zleva: Štěpán Škoch (saxofon), Petr Kužvart (trubka a perkuse), Ondřej Škoch (basová kytara), Michal Malátný (zpěv a kytara), Ota Petřina (bicí), František Táborský (kytara) (Blesk - Tomáš Nosil)

Tak to je mega překvapení! Ale bohužel nemilé… Po úspěšném koncertu v pražské O2 areně ohlásila kapela Chinaski rozpad. Fanoušci smutní a jsou v šoku.

Ve skupině zůstává jen frontman kapely Michal Malátný a kytarista František Táborský. Ostatní členové, tedy Štěpán Štoch, Ondřej Štoch, Ota Petřina a Petr Kužvart skončili a fanouškům tak zbývají jen oči pro pláč. „Trápili jsme se s tím dlouhou. Zkoušeli různé věci. A pak jsme si uvědomili, že změna je život,“ napsali dle Blesku Malátný s Táborským.

„Začínali jsme po hospodách a klubech a moc dobře víme, že k tomu, aby to fungovalo dohromady, potřebuje každá kapela vnitřní chemii mezi všemi členy. A ta, kterou jsme měli my, vyprchala,“ sdělili kluci skutečný důvod rozpadu. Jejich turné s názvem ″Není nám do pláče″ prý kapela dorazí v plné sestavě. Škoda, dobrých kapel je v Česku málo.

Na video s Malátným z Chinaski se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
20. 11. 2017 • 17:07

Rozpad této skupiny je většině národa u "zádele"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.