Linda Finková: PLASTIKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Linda Finková: PLASTIKA!

Finková má plastiku nosu.
Finková má plastiku nosu. (Foto Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč, profimedia.cz)

Moderátorka a zpěvačka Linda Finková (49) se stala známou především díky soutěži Tvoje tvář má známý hlas, kde účastníky soutěže dokáže pěkně potrápit. I když některé hvězdy zábavné show jsou o desítky let mladší než ona, není to skoro ani poznat. Linda totiž vypadá skvěle. I když na víčka nebo vrásky si ještě nenechala sáhnout, plastiku přiznala!

Některé známé herečky nebo zpěvačky neustále zapírají plastiky, i když je očividné, že pod kudlou byly. Jiné zase až extrémně bojují proti tomuto typu zkrášlování a ženy, které trendu plastik podlehnou, odsuzují. Linda mezi tyto dámy nepatří  - sama totiž plastiku má a přiznala to.

„Nejenže šla, už jsem byla. Měla jsem úraz nosu, takže to bylo nutné. Měla jsem ho natřikrát zlomený. Ale jestli myslíte plastiku obličeje kvůli vráskám a tak, to zatím ještě ne. Držím, co to jde! Všechny moje kámošky už mají plastiku víček, já čekám. Řezat až v krajním případě,“ odpověděla Finková na otázku, zda by šla někdy do plastické operace, časopisu Sedmička.

Na video s Lindou Finkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejpockej
19. 11. 2017 • 04:15

zbotoxovana zruda, ted uz to lepsi nebude, jako by Patrasovy z oka vypadla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.