Krutý osud drtí Basikovou (54): Čeho je moc ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutý osud drtí Basikovou (54): Čeho je moc ...

Bára Basiková prožila těžké chvíle.
Bára Basiková prožila těžké chvíle. (archiv Blesk)

Bára Basiková to v životě nemá úplně jednoduché a nejde jenom o mužské protějšky. Moc dobře si uvědomuje, že ji v životě nemusí potkávat jen samé úspěchy. Jenže toho smutného zažila zpěvačka v poslední době opravdu hodně.

„Hlavně se z toho nepos*at,“ zní pořekadlo, které kdysi Basikové řekl její kamarád Petr Muk a zpěvačka se jím dodnes řídí. „Nedávno mi vykradli chalupu, umřel nám pes a odešel mi blízký přítel, za pár týdnů kamarádka…,“ svěřila Basiková v rozhovoru pro časopis Instinkt.

„Nemůžu to změnit, nemůžu s tím nic dělat. Tak co? Budu se trápit, nervovat? Stalo se, jdeme dál. To samé moje rozchody a rozvody. Já si ze života beru jen to pěkný,“ dodala odhodlaně, ale sama uznala, že v mládí by v této situaci mluvila jinak.

Díky životním zkušenostem, už se ale dokáže dívat na věci s nadhledem. „Mnohem lepší je občas šlápnout do ho*na, ale aspoň víte, že jste něco prožil. Kdyby teď už nic nepřišlo, mám na co vzpomínat, což je skvělé,“ dodala s tím, že podstatné je pro ni hlavně zdraví a její tři děti.

 Bára Basiková fotila s fotografem mužských aktů! Jak to dopadlo?

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
-bello-
10. 11. 2017 • 23:43

Wolverine Tak poslyš, hvězdo! Jen blb uvádí znalost nějakého citátu ( údajného, či skutečného ) do souvislosti s IQ.A já nejsem blb a vědět všechno nemusím.To přenechávám lidem jako jsi ty.Jsou lidi, co se prvoplánově naučí pár citátů a jsou za " inteligenty " anebo jiní, kteří si pamatují 1-2 filozofy a jsou za " hvězdy" diskuzí a další, kteří si právě toto pamatují kdysi dávno ze školy, ale jiné věci už ne, neb se naučili jiné a mozek nepoužívané vypouští, jinak by se zhroutil Nietsche- Nenietsche, ten citát je blbost, jehož obsah možná Nietsche domyslel až potom, když se zbláznil. Z velikánů se nepodělej, mysli sám trochu! A protože sis o to řekl, uvádím, že tvoje spojení cit. .. nekompetence sebemenšího přemýšlení " je blbost na entou a ... " málo intelektuálně zdatnější" bych já nahradila slovem " intelektově " Možná nechápeš rozdíl, ale v kontextu toho tvého " chytrého " sdělení to tak být musí. čus

Wolverine
10. 11. 2017 • 10:41

Tak ty musis neuveritelne hloupa bytost ten blb kterej to vymyslel byl Friedrich Nietzsche no pri tve evidentni nekompetenci sebemensiho premysleni pochybuju ze vis kdo to je ale odvazne si troufam tvrdit ze byl o malo intelektualne zdatnejsi nez ty a proto se nebudu ani snazit vysvetlovat jakej to ma vyznam a jak moc velka je to pravda kterou i ty jsi v zivote hodnekrat pocitila na vlastni kuzi pokud ovsem nezijes v nejake bubline nazdar ENGUMO

aveneta
10. 11. 2017 • 09:59

Stáří se nikdo neubrání....prostě žena svého věku, hlas ještě slušný, ale nehrát si na "didinku" umět se smířit s věkem

-bello-
10. 11. 2017 • 00:23

Docela jistě by si životní prohry klidně vymazala , protože i tak by měla na co vzpomínat .Místo toho papouškuje obvyklé klišé opuštěných manželek, které zní , že štěstí mají aspoň v dětech. Basiková vypadá staře, ale za to nemůže, vypadá tak celý život. Frajerka je, že přestala fetovat, ale kecy stylu, že co tě nezabije, to tě posílí si může odpustit, protože je to blbost, kterou nevím, který blb vymyslel a lidi opakujou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.